Matkap ve Balyozla Komşusunun Kapısını Açmaya Çalıştı, Evde Mahsur Kaldılar

İskenderpaşa Mahallesi’nde Dehşet Veren Olay

Saat 01.30 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi Feyzullah Efendi Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binada korkunç bir olay meydana geldi.

Saldırganın İtirafı

4. katta yaşayan ve henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi, komşusuyla yaşadığı tartışmaların ardından üst kattaki komşusunun kapısını matkap ve balyozla açmaya çalıştı ancak başarılı olamayınca kapıyı ateşe verdi.

Özel Harekat Ekipleri Devreye Girdi

Evin içinde dumandan etkilenen 4 kişilik aile, saldırganın kapıda beklemesinden dolayı içeride mahsur kaldı. Polis ve itfaiye ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Saldırganın ikna çabaları sonuçsuz kalınca özel harekat polisleri operasyon düzenledi ve saldırgan etkisiz hale getirildi.

Cep Telefonu ile O Anları Kaydettiler

Oturdukları evin kapısının ateşe verilmesi sonucu mahsur kalan aile, cep telefonu kamerasıyla olay anlarını kaydetti. Görüntülerde panik içinde yardım çağıran aile fertleri, yaşadıkları dehşeti belgeledi.

Mağdur Aile Anlattı

Mahsur kalan ve yardım çağıran Muhammed Enes, saldırganın psikolojik sorunları olduğunu belirterek, daha önce de benzer olaylar yaşadıklarını ifade etti. Saldırgan hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Matkap ve Balyozla Komşusunun Kapısını Açmaya Çalıştı, Evde Mahsur Kaldılar
  1. Matkap ve Balyozla Komşusunun Kapısını Açmaya Çalıştı, Evde Mahsur Kaldılar için yorumda bulun

    Matkap ve Balyozla Komşusunun Kapısını Açmaya Çalıştı, Evde Mahsur Kaldılar için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Matkap ve Balyozla Komşusunun Kapısını Açmaya Çalıştı, Evde Mahsur Kaldılar için ilk yorumu yapabilirsin.