Başkan Halil Karahan’dan Kurban Bayramı Mesajı

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, tüm müslüman aleminin kurban bayramını kutladı.
Karahan, “Barışı, dostluğu, hoşgörüyü; sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını pekiştirerek manevi hassasiyetleri geliştiren bayramlar, bizi ortak duygular çerçevesinde buluşturarak milli ve dini duygularımızı, inançlarımızı, örf ve adetlerimizi uygulayıp sergilememize ve toplumda millet olma şuurunun şekillenmesine katkı sağlamaktadır” dedi.
“Kurban Bayramı birlik ve beraberliğimizi pekiştiren önemli günlerden biri olmasının yanında, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar sıkıntıları da paylaşmanın hazzını ve mutluluğunu yaşayacağımız günlerdir” diyen başkan Karahan, “Bayramın bizlere kazandıracağı paylaşma arzusu, karşılıksız sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmek, bayramda yaşadığımız mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek en büyük temennimizdir. Bu müstesna bayram günleri vesilesiyle tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. “dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Başkan Halil Karahan’dan Kurban Bayramı Mesajı için yorumda bulun

    Başkan Halil Karahan’dan Kurban Bayramı Mesajı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başkan Halil Karahan’dan Kurban Bayramı Mesajı için ilk yorumu yapabilirsin.