Başkan Deniz Barlas’tan önemli açıklama “Yapılan bu tutum zorbalıktır”

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Meclis önünde polis engeliyle karşılaştı. Yaşanılan olaylara ilişkin, Gelecek Partisi Manisa Kadın Kolları İl Başkanı Deniz Barlas açıklama yaptı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, son dönemde kendisi hakkında ortaya atılan iddialara yanıt vermek için Meclis kapısında açıklama yapacağını duyurmuştu. “Temiz siyaset” çağrısı yapacağını duyuran Davutoğlu açıklama yapmadan önce polis Meclis kapısına barikat kurdu.

Barlas, Devlet adına konuşacak bir kurum varsa o da TBMM’dir dedi. Milli İradenin ve Milli Vicdanın tecelli etiği Meclis olduğunu belirten Barlas, “TBMM zor şartlarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde istiklal savaşımızı yürütmüş ve cumhuriyetimizi kurmuş bir meclistir. Yine hain bir çete tarafından ülkemizin bağımsızlığına yönelik alçakça bir saldırı olduğunda da 15 Temmuz’da gazilik unvanını göstermiştir. TBMM, milletimizin vicdanı, milletimizin iradesinin makamıdır. Böyle bir makamda gerçekleştirilen bu saygısızlığı şiddetle kınıyorum” diye konuştu.

“TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NİN İTİBARINA YAKIŞMADI”

Gelecek Partisi Manisa Kadın Kolları İl Başkanı Deniz Barlas, açıklamalarına şöyle devam etti,” Gelecek Partisi’ne karşı yapılan bu tavır ve tutum milletimizin Meclis’inin itibarına yakışmamıştır. Türkiye Cumhuriyet devleti ve devlet kavramının kendisi hiç kimsenin, hiçbir şahsın ve hiçbir siyasi grubun tekelinde değildir. Biz her zaman ‘Temiz Siyaseti’ savunurken, yapılan bu tutum zorbalıktır, bunun başka bir açıklaması olamaz. Kurduğunuz barikatlar, bizleri susturmaya engel olamayacak.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Başkan Deniz Barlas’tan önemli açıklama “Yapılan bu tutum zorbalıktır”
  1. Başkan Deniz Barlas’tan önemli açıklama “Yapılan bu tutum zorbalıktır” için yorumda bulun

    Başkan Deniz Barlas’tan önemli açıklama “Yapılan bu tutum zorbalıktır” için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başkan Deniz Barlas’tan önemli açıklama “Yapılan bu tutum zorbalıktır” için ilk yorumu yapabilirsin.