Anıtkabir, Ramazan Bayramı’nda Binlerce Ziyaretçiyi Ağırladı

Anıtkabir’e Yoğun İlgi

Ramazan Bayramı tatilinde, Anıtkabir yine yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Türkiye genelinden binlerce kişi, bayram tatilinde Atatürk’ün anıt mezarını ziyaret etmek için Anıtkabir’e geldi.

Aileler, Çocuklarıyla Birlikte Hatıra Fotoğrafları Çektirdi

Çoğunluğu aileleriyle birlikte gelen ziyaretçiler, çocuklarıyla birlikte Anıtkabir önünde hatıra fotoğrafları çektirerek anlamlı anılar biriktirdi.

Misak-ı Milli Kulesi’nde Uzun Kuyruklar Oluştu

Anıtkabir’deki Misak-ı Milli Kulesi’nden girilen Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi önünde ziyaretçiler arasında uzun kuyruklar oluştu. Ziyaretçiler, tarihi ve kültürel mirası yakından görme fırsatını kaçırmak istemedi.

Ziyaretçilerden Atatürk’e Saygı

Ziyaretçiler, Atatürk’ün mozolesine getirdikleri çiçeklerle saygılarını gösterirken, bazıları da duygusal anlar yaşayarak saygı duruşunda bulundu veya dua etti. Anıtkabir, ziyaretçilerin duygusal anlar yaşadığı, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği önemli bir simge olarak Ramazan Bayramı’nda da hafızalarda yerini aldı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Anıtkabir, Ramazan Bayramı’nda Binlerce Ziyaretçiyi Ağırladı için yorumda bulun

    Anıtkabir, Ramazan Bayramı’nda Binlerce Ziyaretçiyi Ağırladı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Anıtkabir, Ramazan Bayramı’nda Binlerce Ziyaretçiyi Ağırladı için ilk yorumu yapabilirsin.