Amgen Türkiye Kıdemli Finans Müdürü Şükrü Kürekçi, ACCP Finans ve Finansal Planlama & Analiz Lideri olarak atandı

Amgen Türkiye Kıdemli Finans Müdürü Şükrü Kürekçi,

ACCP (Amgen Capability Center Portugal) Finans ve Finansal Planlama & Analiz Lideri olarak atandı

Amgen Türkiye’de 2018 yılından bu yana Kıdemli Finans Müdürü olarak görev yapan Şükrü Kürekçi, ACCP Finans ve Finansal Planlama & Analiz Lideri oldu. Kürekçi, Lizbon’dan yürüteceği yeni görevine 1 Haziran itibariyle başladı.

Biyoteknoloji şirketi Amgen Türkiye’de üst düzey ve yurtdışı atamaları devam ediyor. 5 yıldır şirkete pek çok anlamda katkı sağlayan Şükrü Kürekçi, ACCP Finans ve Finansal Planlama & Analiz Lideri olarak atandı. Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü lisans derecesine sahip olan Kürekçi, kariyeri boyunca çok uluslu şirketlerde finansın farklı alanlarında sorumluluklar aldı. Şükrü Kürekçi 2016 yılında Finans Müdürü olarak Amgen Türkiye’ye katılmadan önce Novartis’te Finansal Planlama ve Analiz ile Satış ve Pazarlama Mükemmelliyeti alanlarında çalıştı.

2018 yılından bu yana Amgen Türkiye Kıdemli Finans Müdürü olarak görev yapan Şükrü Kürekçi, şirket bünyesinde finansal süreçleri iyileştirme ve geliştirme projelerinin parçası oldu. Kürekçi, ACCP’deki Finansal Planlama ve Analiz ekibinin tüm faaliyetlerinin genel sorumluluğunu içeren Lizbon’daki yeni görevine 1 Haziran itibariyle başladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Amgen Türkiye Kıdemli Finans Müdürü Şükrü Kürekçi, ACCP Finans ve Finansal Planlama & Analiz Lideri olarak atandı
  1. Amgen Türkiye Kıdemli Finans Müdürü Şükrü Kürekçi, ACCP Finans ve Finansal Planlama & Analiz Lideri olarak atandı için yorumda bulun

    Amgen Türkiye Kıdemli Finans Müdürü Şükrü Kürekçi, ACCP Finans ve Finansal Planlama & Analiz Lideri olarak atandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Amgen Türkiye Kıdemli Finans Müdürü Şükrü Kürekçi, ACCP Finans ve Finansal Planlama & Analiz Lideri olarak atandı için ilk yorumu yapabilirsin.