Tuzlaspor, Yabancı Hakem Tartışmalarına Tepki Gösterdi

Tuzlaspor, Yabancı Hakemlere Karşı Duruşunu Açıkladı

Trendyol 1. Lig takımlarından Tuzlaspor, yabancı hakemlere karşı olduklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir açıklama ile duyurdu.

Kulüpten Yapılan Açıklama

Tuzlaspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kaostan beslenen bazı kulüp başkanlarının gündem değiştirmek için sürekli gündeme getirdiği yabancı hakem tartışmalarını iyi niyetli görmüyoruz. Türk hakemlere olan güvenimizin tam olduğunu vurgulamak isteriz.” şeklinde ifadeler yer aldı.

Tuzlaspor, yaptığı açıklamada yabancı hakem tartışmalarını kesin bir dille reddederek, “Hatalarını ve eksiklerini kabul etmekle beraber, Türk hakemlerine olan güvenimizin tam olduğunun altını çiziyoruz. Yabancı hakem olayını tartışmak bile bu ülkenin insanlarına hakarettir.” açıklamasında bulundu.

“En üst ligden amatöre kadar binlerce hakemi ne yapacaksınız? Onların emeğine, hayallerine, ailelerine yazık değil mi? Madem Türk hakemlerine ve Türk insanına güvenmiyorsanız, o zaman siz de gidip yabancı liglere katılın.” ifadelerine yer verilen açıklamada, “Türk futbolu ve Türk hakemliği, anlamsız tartışmalardan bir an önce kurtulmalıdır.” denildi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Tuzlaspor, Yabancı Hakem Tartışmalarına Tepki Gösterdi için yorumda bulun

    Tuzlaspor, Yabancı Hakem Tartışmalarına Tepki Gösterdi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Tuzlaspor, Yabancı Hakem Tartışmalarına Tepki Gösterdi için ilk yorumu yapabilirsin.