MINDSHARE yönetimine Ayşe Ketenci katılıyor

Mindshare müşterilerine sunduğu servisleri daha güçlü hale getirme stratejisi kapsamında, insan kaynağına yaptığı yatırımlarla pazardaki büyümesini sürdürüyor. Şirket bu amaçla, Ayşe Ketenci’yi İcra Kurulu Üyesi/ Unilever Client Lead görevi ile ekibine kattı.

Mindshare CEO’su Neslihan Olcay; bu önemli atama ile ilgili değerlendirmesinde, “Mindshare Türkiye olarak işimizin odağı her zaman müşterilerimiz. Ve bunu sağlamak için her alanda en iyi yeteneklerin bünyemizde yer almasını arzu ediyoruz. Global stratejimize paralel olarak Türkiye’de de bu sene dijital alandaki yatırımlarımızı arttırarak büyümeye devam etmeyi hedefliyoruz. Daha önce reklam veren tarafında birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz ve sektörde değerli bir yere sahip olan Ayşe Ketenci’nin aramıza katılmasından mutluluk duyuyoruz” dedi. ‘

Ayşe Ketenci kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde lisans, Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişimi bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Ayşe Ketenci, kariyerine Fida Film’de pazarlama bölümünde başladı. Rekta Reklam’da medya planlaması ile tanışıp çok sevmesini takiben, 2008 yılında Starcom Mediavest Group’da P&G, Samsung gibi çeşitli reklamverenlerin entegre iletişim planlamasını ve çeşitli konkur süreçlerini yönetti.

2016’dan itibaren Vodafone Türkiye’de medya kıdemli müdürü olarak çalışan Ayşe online ve offline medya satınalma ve planlama süreçlerine liderlik ederken, Vodafone’un global adtech yapılanması, performans pazarlaması, içerik iş birlikleri, MMM çalışmaları, medya-marka araştırmaları gibi çeşitli süreç ve projeleri yönetti.

Vodafone görevi süresince IAB Yönetim Kurulu üyesi olarak, dernek bünyesinde Influencer Pazarlaması, Digital Ses ve Açıkhava çalışma gruplarına başkanlık ederek, sektörü bilgilendirmeye yönelik çeşitli seminer, webinar, rapor çalışmalarında bulundu.

İş dışında doğa sporlarını, seyahat etmeyi ve öğrenci olmayı çok seven Ayşe, halen yoga ve İstanbul Üniversitesi’nde Sosyoloji öğrencisi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. MINDSHARE yönetimine Ayşe Ketenci katılıyor için yorumda bulun

    MINDSHARE yönetimine Ayşe Ketenci katılıyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak MINDSHARE yönetimine Ayşe Ketenci katılıyor için ilk yorumu yapabilirsin.