İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası Almaya Hak Kazandı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, İşyeri Sağlık ve Güvenlik Daire Başkanlığı, Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi uzmanlarınca 20-22 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen incelemeler sonucunda ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasını almaya hak kazandı.

İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarının bir standart haline gelmesi ve bunun sürdürülebilir olması konusunda titiz çalışmalar gerçekleştiren İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlükleri arasında bu belgeyi alan ilk 3 il Müdürlüğünden biri oldu. Çalışanların, sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen faaliyetlerin diğer eğitim kurumlarında da uygulanması hedefleniyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası Almaya Hak Kazandı
  1. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası Almaya Hak Kazandı için yorumda bulun

    İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası Almaya Hak Kazandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası Almaya Hak Kazandı için ilk yorumu yapabilirsin.