Elazığ’da 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

AFAD ve Valilik Açıklamaları

Son verilere göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından bildirildiğine göre, saat 03.25’te Elazığ kent merkezinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, yerin 13.83 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Çevre illerde de hissedilen depremle ilgili şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

Vali Toraman’dan Açıklama

Elazığ Valisi Ömer Toraman, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, depremle ilgili herhangi bir ihbarın kendilerine ulaşmadığını belirtti. Vali Toraman, “Meydana gelen deprem nedeniyle şu ana kadar ilgili birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Valilikten ve AFAD’dan Açıklamalar

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 03.45 itibariyle AFAD ve 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı gelmediği belirtildi. Valilik, “Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir” açıklamasında bulundu. AFAD ise deprem sonrası şu an için herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını ve saha tarama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Elazığ’da 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi için yorumda bulun

    Elazığ’da 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Elazığ’da 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi için ilk yorumu yapabilirsin.