Efsanevi boksör Floyd Mayweather, Youtuber’a karşı

Kariyeri boyunca çıktığı her maçı kazanan ve boksta tüm zamanların en çok kazanan dövüşçüsü sayılan Amerikalı Boksör Floyd Mayweather, 24 milyon takipçisi, 5.8 milyarlık izlenme rakamlarıyla rekortmen Youtuber, Logan Paul ile Hard Rock Stadyumu’nda ringe çıkıyor. 7 Haziran gecesi TSI 03.00 te başlayacak olan dövüş gecesi Türkiye’de sadece S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak!

Sporda dünyanın en iyilerini izleyici ile buluşturan, zengin yayın içeriğiyle kaliteli seyir keyfi sunan S Sport Plus, bu Pazar gecesi boks tarihinin en iyi isimlerini sporseverlerle buluşturuyor. Son yıllarda dövüş sporlarında giderek yaygınlaşan sosyal medya fenomenlerinin profesyonel boksörlerle karşılaştığı maçlara bir yenisi daha ekleniyor. Tüm zamanların en iyi boksörlerinden biri olarak görülen ve dört farklı sıklette 15 dünya şampiyonluğunu elinde bulunduran “Money” lakaplı Floyd Mayweather, Vine uygulamasıyla ün kazanan Amerikalı fenomen ve boksör Logan Paul ile ringe çıkacak. 6 Haziran’ı 7 Haziran’a bağlayan gece TSI 03:00’te Miami Hard Rock Stadyumu’nda başlayacak olan dövüş gecesi Türkiye’de sadece S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak. Bu ilginç mücadele, dünyada da bu yılın en çok izlenecek dövüş gecelerinden biri olmaya aday. Heyecanla beklenen karşılaşma S Sport Plus’ın çoklu ekran özelliğiyle webten, cepten, tablet ve televizyondan izlenebilecek. Sabaha karşı gerçekleşecek organizasyon kaydet özelliğiyle maçtan sonra S Sport Plus üzerinden istenilen saatte yeniden izlenebilecek.

Usta Boksör Yeniden Ringde!

Profesyonel boks kariyerinde çıktığı 50 maçın 50’sini de kazanan Mayweather, 560 milyon Dolarlık servetiyle boks dünyasının en zengin ismi olarak kabul ediliyor. Serveti nedeniyle “Money” lakabı ile bilinen yenilgisiz şampiyon, son profesyonel boks maçında “Notorious” lakaplı Conor McGregor ile karşı karşıya gelmiş ve sansasyonel olayları gündemden düşmeyen McGregor’u teknik nakavt ile yenmişti. Son maçıyla unvanını korumaya devam eden yenilgisiz şampiyon şimdi yumruklarını genç YouTuber Logan Paul’a karşı konuşturacak.

Sosyal Medya’dan Ringlere!

Bir zamanların sevilen sosyal medya platformu olan Vine uygulaması ile ün kazanan Logan Paul, Vine’ın ardından YouTube’a geçerek platformun en çok izlenen isimlerinden biri oldu. YouTube’da 24 milyona yakın abonesi olan, içerikleri de 5.8 milyara yakın izlenmeye ulaşan ünlü fenomen ilk kez bir sosyal medya çalışması için 2018 yılında ringe çıktı. “YouTube tarihinin en büyük olayı” olarak kabul edilen gösteri maçında kendisi gibi ünlü bir YouTuber olan KSI ile karşı karşıya gelen Paul, 2019 yılında ikinci kez kozlarını paylaşsa da maçın galibi KSI oldu. İki maçtan da yenilgiyle ayrılan Paul 2017 Japonya’yı ziyareti sırasında kendini asarak intihar etmiş bir adamın cesedini çektiği ve kanalında yayınladığı için gündemde kalmış ve okların hedefi olmuştu. Tartışma konularına dahil olan genç fenomenin boks kariyeri ne şekilde devam edecek? Talihsizliği son buldu mu, yoksa yenilgisiz şampiyonu yenebilecek mi? Boks dünyasının en iyi isminin karşısında ne kadar durabilecek? Tüm bu soruların cevapları 7 Haziran gecesi canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta…

Maçtan Önce Gergin Anlar

Boks dünyasının 44 yaşındaki usta ismi Mayweather ile 26 yaşındaki genç boksör Paul meydan okuma için Hard Rock Stadyumu’nda basın karşısına çıktı. Maç öncesi basın açıklamalarında bulunan ikili toplantı sonrasında gergin anlar yaşadı. Paul’un kardeşi Jake Paul Mayweather’ın şapkasını kafasından alıp kaçmak isteyince ikili arasında ufak bir arbede yaşandı. Basında geniş yer bulan görüntüler maça dönük ilk ateşi fitilledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Efsanevi boksör Floyd Mayweather, Youtuber’a karşı için yorumda bulun

    Efsanevi boksör Floyd Mayweather, Youtuber’a karşı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Efsanevi boksör Floyd Mayweather, Youtuber’a karşı için ilk yorumu yapabilirsin.