Cigna’dan Ebeveynlere “Mükemmel Veli Başarı Belgesi”

Pandemi döneminde de müşterilerinin her zaman yanında olmak adına ürünlerini ve hizmetlerini geliştirmeyi sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, “Hayat Boyu Birlikte” söylemi ile hayatın içinden projeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

“Mükemmel Veli Başarı Belgesi” adıyla hayata geçirilen proje kapsamında Cigna, yıl boyunca online eğitim alan çocuklarına destek veren tüm müşterilerine teşekkür ediyor.

200 yılı aşkın tecrübesiyle, 30 ülkede 180 milyondan fazla müşterisine hizmet veren uluslararası sigorta devi Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, “Hayat Boyu Birlikte” söylemi ile müşterilerinin her zaman yanında olma arzusuyla çalışmalarına devam ediyor.

Pandemi döneminde müşterilerinin sağlık ve refahlarını iyileştirmek adına ürünlerini ve hizmetlerini müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştiren Cigna, bu amaçla global olarak gerçekleştirdiği araştırmalarla müşterilerinin iç görülerini analiz ediyor ve müşterilerini çalışmalarının merkezine koyuyor.

Pandeminin, çalışan, ebeveyn, bakıcı ve eğitimci rollerinin yeniden tanımlanmasına neden olduğunu ve bu süreçte herkesin hayatında çok büyük değişikliklerin yaşandığını belirten Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik A.Ş. Genel Müdürü Pınar Kuriş, “Global olarak gerçekleştirdiğimiz araştırmaların sonuçları, çocukları evden eğitim gören ebeveynlerin yaşadıkları güzel anlar kadar zorlukları da ortaya çıkarırken biz de eğitim ve öğretim döneminin sonuna geldiğimiz bu günlerde müşterilerimizin yanında olduğumuzu onlara hissettirmek istedik. Oturma odalarının sınıf, mutfakların kantin olduğu 2020-2021 eğitim döneminde, ebeveynlere çocuklarının eğitim süreçlerine olan sonsuz katkıları, emekleri ve özverileri için “Mükemmel Veli Başarı Belgesi” ile teşekkür etmek istedik.” açıklamasında bulundu.

“Mükemmel Veli Başarı Belgesi” kapsamında Cigna, yıl boyunca online eğitim alan çocuklarına destek veren tüm müşterilerine gönderdiği e-posta aracılığıyla web sitesi üzerinden oluşturabilecekleri veli karnesi ile teşekkür ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Cigna’dan Ebeveynlere “Mükemmel Veli Başarı Belgesi” için yorumda bulun

    Cigna’dan Ebeveynlere “Mükemmel Veli Başarı Belgesi” için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Cigna’dan Ebeveynlere “Mükemmel Veli Başarı Belgesi” için ilk yorumu yapabilirsin.