Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde çalışmalar sürüyor

Büyükşehir, Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi içerisinde yer alan sahanın sentetik çimini yenileme çalışmasına devam ediyor

‘Spor Kenti Kocaeli’ vizyonu doğrultusunda tesisleşmeye büyük önem veren ve kent genelinde birçok sportif alanları Kocaeli gençliğinin hizmetine sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spor ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi içerisinde yer alan sahanın sentetik çimini yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

SAHA YENİLENİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sporun her dalına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Sporcuların kullandığı alanlarında onarımını gerçekleştiren Büyükşehir, bir yandan da mevcut tesislerde gençlerin spor yapma imkânını genişletiyor. Buna göne ekipler, Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi içerisinde yer alan sahada yenileneme çalışmalarını sürdürüyor.

ZEMİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi içerisinde bulunan 5 bin 930 m²’lik alandaki çim kaldıran ekipler, sahanın zemininde hafriyat çalışmaları yapıyor. Drenaj sistemi için de çalışmalarını sürdüren ekipler daha sonrasında yağmur suyu hattı çekecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde çalışmalar sürüyor için yorumda bulun

    Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde çalışmalar sürüyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde çalışmalar sürüyor için ilk yorumu yapabilirsin.