The Trafford Centre, Pradera Lateral’i Varlık Yöneticisi olarak görevlendirdi

The Trafford Centre, rekabetçi geçen seçim sürecinin ardından hemen yürürlüğe girecek şekilde Pradera Lateral’i varlık yöneticisi olarak görevlendirdi.

The Trafford Centre, İngiltere’de alan olarak üçüncü en büyük bölgesel alışveriş merkezi özelliğiyle yaklaşık 1,9 milyon fit kare (175 milyon m2) BKA’dan (brüt kiralanabilir alan) oluşuyor. Selfridges, John Lewis ve Marks & Spencer gibi markaların ve yaklaşık 200 diğer mağazanın yer aldığı alışveriş merkezi, Metrolink toplu taşıma ağına tamamen entegre durumda ve 11.500 araçlık park yeri bulunuyor. İngiltere nüfusunun yüzde 10’u, alışveriş merkezine sadece 45 dakikalık sürüş mesafesinde.

Trafford Centre Group (UK) Limited Yöneticisi Fraser Pearce, “Pradera Lateral’i The Trafford Centre’nin varlık yöneticisi olarak görevlendirmemiz, Kuzeybatı İngiltere’nin önde gelen perakende ve eğlence destinasyonu olması için atılan önemli bir adım. Pradera Lateral, İngiltere’deki varlık yönetimi konusundaki deneyimi ve ayrıca güçlü global perakendecilik deneyimi nedeniyle varlık yöneticisi olarak seçildi. 2021 yılında devam eden yeniden açılış sırasında alışveriş merkezine istikrar sağlama ve ayrıca The Trafford Centre’nin İngiltere’nin önde gelen perakende ve eğlence destinasyonu haline geri getirme sorumluluğuna sahipler.” dedi.

Pradera Lateral, diğer grup şirketleri ile birlikte halihazırda 3,5 milyar £’un üzerinde bir perakende gayrimenkul portföyünü yönetiyor. Bu portföyün içerisinde Chongqing, Şanghay, İstanbul ve Torino gibi şehirlerde yer alan büyük alışveriş merkezleri dahil olmak üzere 58 varlık yer alıyor. İngiltere’de 35 kişilik ekibi bulunan Pradera Lateral’in şirket merkezi Londra’da bulunuyor ve ayrıca Harrogate ve Manchester’da da ofisleri yer alıyor. Harrogate ve Manchester ofislerinin, kısa bir süre içerisinde The Trafford Centre’da yeni bir ofis olarak bir araya getirilmesi bekleniyor.

Pradera Lateral Yönetim Kurulu Başkanı Colin Campbell, “CPP Investments ile birlikte The Trafford Centre’nin varlık yöneticisi olarak seçilmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Yeniden açılış ile markalara destek sağlayarak ve müşterilerimizi bu son derece popüler perakende ve eğlence destinasyonuna geri döndürerek The Trafford Centre için başarılı bir gelecek tasarlamak ve sunmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Savills, Ağustos 2020’de The Trafford Centre’nin mülk yöneticisi olarak görevlendirilmişti ve bu görevine devam edecek.

CPP Investments, Haziran 2020’de Intu Properties’in yönetiminin ardından Aralık 2020’de The Trafford Centre’nin sahibi oldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • The Trafford Centre, Pradera Lateral’i Varlık Yöneticisi olarak görevlendirdi
  1. The Trafford Centre, Pradera Lateral’i Varlık Yöneticisi olarak görevlendirdi için yorumda bulun

    The Trafford Centre, Pradera Lateral’i Varlık Yöneticisi olarak görevlendirdi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak The Trafford Centre, Pradera Lateral’i Varlık Yöneticisi olarak görevlendirdi için ilk yorumu yapabilirsin.