Sakarya’da Aile İçi Kavgada Ölümler

Hendek İlçesinde Mal Paylaşımı Tartışması Kanlı Bitti

Sakarya’nın Hendek ilçesine bağlı Akova Mahallesi’nde yaşanan olayda, Çelik ailesi fertleri arasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada üzücü bir son yaşandı.

Olayın Detayları

Olay, dün akşam saatlerinde Hantek Konutları’nda meydana geldi. Baba Vahdettin, üvey anne Melek ve oğulları Mevlüt arasında mal paylaşımı nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kanlı bir hal aldı.

Yaşananlar

Tartışma esnasında Mevlüt Çelik, ruhsatsız tabancayla babası ve üvey annesine ateş etti. Bu saldırı sonucunda Vahdettin ve Melek Çelik olay yerinde hayatını kaybetti. Olaya kardeşi Selçuk da karıştı.

Selçuk Çelik, ağabeyini bıçaklarken, ağabeyi de kardeşini tabancayla vurdu. Bu çatışma sonucunda Mevlüt Çelik ve diğer bir kardeş yaşamını yitirirken, Selçuk Çelik ağır yaralandı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayın ardından sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edilirken, Selçuk Çelik hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan trajik olayın ardından soruşturma başlatıldı ve devam ediyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Sakarya’da Aile İçi Kavgada Ölümler için yorumda bulun

    Sakarya’da Aile İçi Kavgada Ölümler için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Sakarya’da Aile İçi Kavgada Ölümler için ilk yorumu yapabilirsin.