Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Finalinde Olympiakos’a Konuk Olacak

Fenerbahçe’nin Kritik Maçı Öncesi İsmail Kartal’ın Planları

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos’a konuk olacak. Sarı-lacivertliler, sezonun en kritik maçlarından birine yarın çıkacak. Takımın teknik direktörü İsmail Kartal, “Sezona bedel” eşleşmenin maçları için planlarını belirledi.

Kartal ve Yardımcılarının Hazırlıkları

İsmail Kartal ve yardımcıları, Can Bartu Tesisleri’ne kapanarak takımı zorlu mücadeleye hazırladı. Takım, Süper Kupa mücadelesine protesto nedeniyle çıkılmadığı için hem fiziksel hem de mental olarak dinlendi.

Maç Stratejisi ve Oyuncu Hazırlıkları

Kartal, Olympiakos’un beklerde ve merkez stoperde zorlandığını belirledi. “Baskıyla top kaybedebilen oyuncuları var. Bekler de hücuma çıktıklarında geride geniş boşluklar bırakıyor” diyen Kartal, sağ-sol kanat ve merkez orta saha için özel planlar yaptı.

Osayi Samuel-İrfan Can Kahveci ile Ferdi-Tadic ikilileriyle sağ-sol kanatlarda özel hazırlık yapan Kartal, merkez orta sahada da Chiquinho’ya baskı yaparak Olympiakos’un hücum bağlantılarını kesmeyi hedefliyor.

Szymanski, ağır stoperlerin arkasına sarkarak gol arayacak. Carmo ve Retsos’a karşı etkili olması beklenen Szymanski, Fenerbahçe‘nin gizli golcüsü olabilir.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Finalinde Olympiakos’a Konuk Olacak
  1. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Finalinde Olympiakos’a Konuk Olacak için yorumda bulun

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Finalinde Olympiakos’a Konuk Olacak için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Finalinde Olympiakos’a Konuk Olacak için ilk yorumu yapabilirsin.