Feci Kaza Sonucu Hamile Kadın Yaşamını Yitirdi, Bebek Ameliyatla Kurtarıldı

Suriyeli Hamile Kadın Yola Düştü, Otobüsün Altında Kaldı

Geç saatlerde Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi’nde meydana gelen feci kaza, büyük üzüntü yarattı. 9 aylık hamile olan Suriye uyruklu Nur Abbud, henüz ismi öğrenilemeyen eşinin kullandığı elektrikli bisiklet ile seyahat ederken dengesini kaybederek yola düştü. Bu sırada arkalarından gelen Ali D. yönetimindeki 01 J 0142 plakalı yolcu otobüsünün altında kalan Abbud, ağır yaralandı.

Anne Kurtarılamadı, Bebek Ameliyatla Hayata Tutundu

Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Nur Abbud kurtarılamadı. Ancak, hayatta olduğu belirlenen anne karnındaki bebek ameliyatla dünyaya getirildi. Bebeğin durumunun ise gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

Kaza Sonrası Gözaltına Alınan Şoför Emniyete Sevk Edildi

Polis ekipleri, kaza sonrası gözaltına aldıkları Ali D.’yi ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yaşanan acı olay, bölgede derin üzüntü yaratırken, yetkililer kazanın neden ve nasıl meydana geldiğini araştırmaya devam ediyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Feci Kaza Sonucu Hamile Kadın Yaşamını Yitirdi, Bebek Ameliyatla Kurtarıldı
  1. Feci Kaza Sonucu Hamile Kadın Yaşamını Yitirdi, Bebek Ameliyatla Kurtarıldı için yorumda bulun

    Feci Kaza Sonucu Hamile Kadın Yaşamını Yitirdi, Bebek Ameliyatla Kurtarıldı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Feci Kaza Sonucu Hamile Kadın Yaşamını Yitirdi, Bebek Ameliyatla Kurtarıldı için ilk yorumu yapabilirsin.