İstanbul Beylikdüzü’nde Metrobüs Kazası: Şoför Hayatını Kaybetti

Kaza Detayları

İstanbul Beylikdüzü’nde seyir halindeyken arızalanan bir metrobüsün kontrolünü yapmak için araçtan inen şoför, karşı yönden gelen başka bir metrobüsün çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kaza Zamanı ve Yeri

Kaza, dün akşam saat 22.15 sıralarında Haramidere durağı yakınlarında meydana geldi.

Arızalanan Metrobüs ve Çarpma

Sürücüsü Eyüp Maytalman tarafından kullanılan metrobüs, Edirne istikametine seyir halindeyken bir arıza yaşadı. Aracı kontrol etmek için metrobüsü terk eden Maytalman’a, karşı yönden gelen H.A.’nın kullandığı başka bir metrobüs çarptı.

Yaralanma ve Ölüm

Çarpmanın etkisiyle başından ağır yaralanan Eyüp Maytalman’a, ilk müdahale metrobüste bulunan diğer yolcular tarafından yapıldı. Olay yerine gelen ambulansla Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Maytalman, yoğun bakım ünitesine alındı. Ne yazık ki, doktorların tüm müdahalelerine rağmen Maytalman, gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaza anının tam olarak aydınlatılması için gerekli çalışmaları sürdürmektedirler.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İstanbul Beylikdüzü’nde Metrobüs Kazası: Şoför Hayatını Kaybetti için yorumda bulun

    İstanbul Beylikdüzü’nde Metrobüs Kazası: Şoför Hayatını Kaybetti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İstanbul Beylikdüzü’nde Metrobüs Kazası: Şoför Hayatını Kaybetti için ilk yorumu yapabilirsin.