Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Şampiyonluk İddiası

Okan Buruk: “Şampiyon olmak istiyoruz”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig’de kalan 5 maçı kazanarak şampiyon olmak istediklerini açıkladı. Buruk, ligin 33. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor’u 4-1 yendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Buruk: “Maçlar daha da zorlaşıyor”

Okan Buruk, her hafta maçların zorlaştığını belirterek, rakiplerin konsantrasyonlarının ve isteklerinin arttığını ifade etti. Pendikspor maçında rakiplerinin iyi oynadığını ve kendilerini zorladığını vurgulayan Buruk, takım olarak tam kadro olduklarını ve oyuncularının hırslı olduklarını söyledi.

İcardi’nin durumu ve oyuncu rotasyonu

Okan Buruk, maçın devamında yaptığı değişikliklerle ilgili olarak, Icardi’nin sakatlık riskini göz betticket sweet bonanza önünde bulundurarak son 10 dakikada oyundan aldığını paylaştı. Oyuncuların şampiyonluğu düşünmesi gerektiğini belirten Buruk, takımdaki her oyuncunun önemli olduğunu ve rotasyonunun performanslarına göre planlandığını ifade etti.

Sezonun son 5 maçına odaklandık

Okan Buruk, takım olarak sadece 5 maçlarının kaldığını ve şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayarak, oyuncularından egolarını bir kenara bırakıp takım başarısına odaklanmalarını istedi. Buruk, taraftarın da desteğiyle 24. şampiyonluğa ulaşmak istediklerini belirtti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Şampiyonluk İddiası
  1. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Şampiyonluk İddiası için yorumda bulun

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Şampiyonluk İddiası için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Şampiyonluk İddiası için ilk yorumu yapabilirsin.