Dar Gelirli ve Emekliler İçin Kamu Kurumlarının Zam Yaptığı Ramazan Ayı

Kamu Kurumlarının Zam Kararı

Dar gelirli ve emekliler için Ramazan ayında restoranlarda iftar yapmanın hayal olduğu bir dönemde, kamu kurumlarının da zam yapması gündeme geldi. Hesaplı sayılan kamu kurumlarının kafeterya ve yemekhanelerine artık güç yetmiyor.

Zam Oranları

Ankara’da bulunan Orman Genel Müdürlüğü’nün Merkez Kafeteryası da iftar tarifelerine geçen yıla göre yüzde 100’den fazla zam yaptı. Geçen yıl iftar menüsü 175 lira olan kafeteryada, bu yıl iftar menüsü 365 liraya yükseldi. Çocuk menüsü ise 85 liradan 250 liraya çıktı. Ramazan pidesinin fiyatı da 9 liradan 15 liraya yükseldi.

Yeni Fiyatlar

Bu zamla birlikte, ikisi yetişkin, ikisi çocuk olmak üzere dört kişilik bir ailenin Orman Genel Müdürlüğü kafeteryasındaki iftar masrafı bin 200 lirayı aştı. Dar gelirli ve emeklilerin kamu kurumlarındaki iftar seçeneklerinden yararlanması giderek zorlaşıyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Dar Gelirli ve Emekliler İçin Kamu Kurumlarının Zam Yaptığı Ramazan Ayı için yorumda bulun

    Dar Gelirli ve Emekliler İçin Kamu Kurumlarının Zam Yaptığı Ramazan Ayı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Dar Gelirli ve Emekliler İçin Kamu Kurumlarının Zam Yaptığı Ramazan Ayı için ilk yorumu yapabilirsin.