Baskı Beton Kaplama

Baskı beton kaplama yapılacağında müşterinin istediği görüntü araştırılmalı ve müşterinin zevki ön planda tutularak çalışmaya başlanılmalıdır.  Kaplamanın yapılacağı yerde özel bir ekip keşif yaparak tüm ayrıntıları hesaplayıp ona göre bir fikir edinilir. Bunu müşteriyle paylaşır garantisini vererek çalışmaya başlanılır. Zemin baskı beton uygulaması parklar, bahçeler, duvar üstleri, havuz kenarları, hastanelerde, müzelerde, evlerde banyo, giriş, mutfak gibi yerlerde ve sayısız kullanım alanlarında bu sistem kullanılmaktadır.

Baskı Beton Kaplama Aşamaları

Aşamalar uzman ellerde garantili olarak, müşteri memnuniyeti odaklı çalışılmaktadır. Zemin baskı beton ve duvar baskı beton yapımı sadece göze değil ruha da hitap edebilmektedir. Antik ve geleneksel çizgilerden kopmadan yapılan bu çalışmalar, uzun yıllar dayanacak güç ve sağlamlıktadır. Çok kolayca oluyormuş gibi zannedilen, aslında bu işe emek veren uzman işçiler, özenerek büyük bir dikkat ve titizlikle çalışmaktadırlar. Aşamaların ilki keşiftir. Yapılacak yere göre seçilen malzemeler hazır edilir. Zeminin iyice temizlenmiş olması çok önemlidir. Ardından bu alan granül dolgu ile kaplanır. Sınır belirlendikten sonra baskı beton yapılmaya başlanır. Cihanoğlu Baskı Beton yapım aşamalarını titizlikle yürütüyor.

Baskı Beton Tarihçesi

Baskı beton tarihçesine bakıldığı zaman ilk olarak,  1969 senelerinde gelişmiş Avrupa ülkelerinde kullanılmıştır. Ülkemizde ise, 1990 lı yılların başlarında kullanılmaya başlanmışsa da tam olarak kullanılma zamanı 2000 li yıllardır. Cihanoğlu Baskı Beton sitesi bu sektörde imzasını atmış köklü kuruluşların başında yer almaktadır.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Baskı Beton Kaplama için yorumda bulun

    Baskı Beton Kaplama için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Baskı Beton Kaplama için ilk yorumu yapabilirsin.