ABD Şehirleri, Ücretsiz Arazi ve Konut İmkanlarıyla Ekonomiyi Canlandırıyor

Elwood, Nebraska

Nebraska eyaletindeki Elwood şehrinde ticaret odası, 1150 metrekarelik arsaları ücretsiz olarak dağıtma kararı aldı. Arsaya sahip olanların bir ev inşa etmesi ve bu evde yaşaması zorunlu. 500 dolarlık depozito karşılığında arsa sahibi olunabiliyor ve inşaat maliyetlerinde kolaylıklar sunuluyor.

Lincoln, Kansas

1200 nüfuslu Lincoln’de ev inşa edilmesi şartıyla ücretsiz arsalar veriliyor. Minimum 130 metrekarelik tek katlı evler yapılması gerekliliği getirilmiş olup, her evde iki araçlık otopark bulunması zorunlu kılınıyor.

Manilla, Iowa

Des Moines’in batısındaki Manilla’da belirli kıstaslara göre ücretsiz arsalar veriliyor. Arsa sahipleri ev yapmak zorunda ve vergi avantajlarından faydalanacak. Şehir yönetimi, evlerin inşasıyla nüfusu artırmayı hedefliyor.

Mankato, Kansas

Kuzey Kansas’taki Mankato’da ücretsiz verilecek 26 arsa bulunuyor. Katılımcıların mülakattan geçmesi gerekiyor ve minimum 111 metrekarelik evlerin 6 ay içinde inşa edilmesi isteniyor.

Monessen, Pennsylvania

Nüfus kaybı yaşayan Monessen’de terk edilmiş evlerin restore edilmesi teşvik ediliyor. Vergi indirimleri ve ödeme kolaylıkları sağlanacak olup, ev sahiplerine ulaşarak bu imkanlardan faydalanılabilecek.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • ABD Şehirleri, Ücretsiz Arazi ve Konut İmkanlarıyla Ekonomiyi Canlandırıyor
  1. ABD Şehirleri, Ücretsiz Arazi ve Konut İmkanlarıyla Ekonomiyi Canlandırıyor için yorumda bulun

    ABD Şehirleri, Ücretsiz Arazi ve Konut İmkanlarıyla Ekonomiyi Canlandırıyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak ABD Şehirleri, Ücretsiz Arazi ve Konut İmkanlarıyla Ekonomiyi Canlandırıyor için ilk yorumu yapabilirsin.