“Güldür Güldür Show” Yıldızı Rüştü Onur Atilla, 365 Günde 45 Kilo Verdi

Operasyon Geçireli 1 Yıl Oldu

“Güldür Güldür Show” programında uzun süredir yer alan Rüştü Onur Atilla, 365 günde 45 kilo verdiğini Instagram hesabından duyurdu. Atilla, son halini paylaştığı fotoğrafın altında şunları yazdı:

“365 gün, 45 kilo. ‘Nasıl oldu?’ diye soranlar ve cevap vermediğim için kızanlar da oldu. Operasyon geçireli tam bir yıl oldu. Bunu derhal paylaşmayı doğru bulmadım. Kilo sorunu olanlar, zayıflamak isteyip de zayıflayamayanlar için bir umut olmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum. Fakat bu her ne kadar teknolojisi son noktada bir operasyon olsa da, tanınmış birinden etkilenerek çabuk karar verilip girilecek bir operasyon olmamalı.”

Kimsenin Vebalini Almak İstemem

“Kimsenin vebalini almak istemem. Hayati tehlikesi olduğunu biliyoruz… Yine çok temkinli olarak kendi yolculuğumda aldığım bu kararın beni şimdiye kadar mutlu ettiğini söyleyebilirim. Yapın ya da yapmayın demem, diyemem.”

Sadece Mide Küçültme Ameliyatı Yeterli Değil

“Sadece mide küçültme ameliyatı olup zayıflamanın mümkün olmadığını, hayat boyu beslenme alışkanlığıyla birlikte sporun da hayatımıza dahil edilmesi gerektiğini, kan değerlerinden tutun da birçok kontrolün sık yaptırılması gerektiğini söylemeliyim.”

Rüştü Onur Atilla'nın eski hali

Rüştü Onur Atilla’nın eski hali

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • “Güldür Güldür Show” Yıldızı Rüştü Onur Atilla, 365 Günde 45 Kilo Verdi
  1. “Güldür Güldür Show” Yıldızı Rüştü Onur Atilla, 365 Günde 45 Kilo Verdi için yorumda bulun

    “Güldür Güldür Show” Yıldızı Rüştü Onur Atilla, 365 Günde 45 Kilo Verdi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak “Güldür Güldür Show” Yıldızı Rüştü Onur Atilla, 365 Günde 45 Kilo Verdi için ilk yorumu yapabilirsin.