Davraz Kış Sporları Merkezi Hafta Sonu Ziyaretçi Akınına Uğradı

Isparta’ya 15 Derecede Keyifli Gün

Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Davraz Kış Sporları Merkezi, hafta sonunda ziyaretçi akınına uğradı. Isparta ve çevre illerden gelen günübirlik ziyaretçiler ve kayak tutkunları, 15 derece sıcaklıkta Davraz’da unutulmaz bir gün geçirdi.

Modern Tesislerle Donatılan Davraz

Ragbi Şampiyonası için bulunduğu Davraz Kış Sporları Merkezi’nde faaliyete geçen gondolun merkezi daha modern hale getirdiğini belirten Vali Aydın Baruş, tesiste geçen yıl hizmete açılan yürüyen bant ve kızak alanının büyük ilgi gördüğünü, gelecek yıl bu alanın genişletileceğini açıkladı.

Geçen Yıl 250 Bin Ziyaretçi

Vali Baruş, geçen yıl 250 bin ziyaretçinin Davraz’a geldiğini ancak bu yıl kar yağışının geç başlaması nedeniyle ziyaretçi sayısının azaldığını dile getirdi. Bu yılki kayak sezonu açılışından bu yana 9 bin araç, 40 bin ziyaretçinin Davraz’ı ziyaret ettiğini belirtti.

Konforlu ve Keyifli Bir Deneyim

Davraz’a gelen ziyaretçiler, gondol tesisinin hizmete girmesiyle kayak yapmanın daha keyifli hale geldiğini ifade etti. Antalya’dan gelen Ender Emin Özcan, yeni tesisin kayakçılara büyük kolaylık sağladığını vurgulayarak, kar yağışının artmasını temenni etti.

Ulaşılabilirlik ve Doğal Güzellik

Diğer yandan, Davraz’ın konumu ve ikliminin mükemmel olduğunu belirten ziyaretçiler, bölgenin doğal güzellikleriyle birleşen kayak keyfinin eşsiz olduğunu dile getirdi. Özellikle Antalya ve Denizli’ye yakınlığıyla kolay ulaşılabilir bir destinasyon olduğunu vurguladılar.

Güvenliğe Önem Veriliyor

Davraz’da sağlık ekipleri ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin 24 saat görev yaptığı, acil durumlarda hızlı müdahalenin sağlandığı belirtildi. Eğitimli köpeklerin de bulunduğu ekip, kayakseverlerin güvenliğini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Davraz Kış Sporları Merkezi Hafta Sonu Ziyaretçi Akınına Uğradı için yorumda bulun

    Davraz Kış Sporları Merkezi Hafta Sonu Ziyaretçi Akınına Uğradı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Davraz Kış Sporları Merkezi Hafta Sonu Ziyaretçi Akınına Uğradı için ilk yorumu yapabilirsin.