Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kalite Yolculuğunda bir adım daha attı

Son yıllarda genç iletişimcileri yetiştirmesi, habercilik alanında yaptığı ataklar ve sportif alanlardaki başarıları ile sık sık gündeme gelen Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bursa KalDer tarafından düzenlenen 2022 Bursa Kalite Ödülüne aday oldu.

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi EFQM Ekip üyeleri Seval Çay, Ümran Tekin, Alim Ataş, Zeynep Öz, Seda Atik, Ramazan Belyurt, Nihal Albay, EFQM 2020 Modeli kriterlerine göre Bursa Kalite Ödülü başvuru raporunu hazırlayarak kalite yolculuğunda bir adım daha attı.

Hayata değer katan bireyler yetiştirmeyi kendine amaç edinen Bursa Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz ve EFQM Ekibi, KalDer tarafından düzenlenen Mükemmellik Ödülleri başvuru kitapçığını teslim etti.

1998 yılından günümüze, mükemmellik kültürü ve Toplam Kalite Yönetimi yaklaşımının yaygınlaştırılmasını sağlamak, mükemmelliğine ulaşma çabasında olan kurum ve kuruluşları ödüllendirmek amacıyla KalDer Bursa ve BUSİAD iş birliğinde EFQM Modeli’ne göre yürütülen Bursa Kalite Ödülleri 2022 kalite süreci başladı. 2022 Bursa Kalite Ödül töreni Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecektir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Eğitim
  • Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kalite Yolculuğunda bir adım daha attı
  1. Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kalite Yolculuğunda bir adım daha attı için yorumda bulun

    Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kalite Yolculuğunda bir adım daha attı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kalite Yolculuğunda bir adım daha attı için ilk yorumu yapabilirsin.