Yeni Yıl Heyecanı Digiturk’te Yaşanacak!

Sunuculuğunu Kaan Sekban ve Yekta Kopan’ın üstlendiği “Alt Tarafı Bi’ Yılbaşı” özel programı birbirinden ünlü isimleri ağırlarken, Digiturk’ün zengin içerik dünyası da 31 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında tüm üyelerinin erişimine açık olacak.

Digiturk, 31 Aralık gecesi birbirinden değerli ekran yüzlerini Alt Tarafı Bi’ Yılbaşı konseptiyle biraraya getirecek ve üyelerine özlenen yılbaşı programlarını hatırlatacak keyifli bir akşam yaşatacak.

Bir tarafta Yekta Kopan, mükellef bir yılbaşı sofrasında beIN GURME, beIN İZ ve Digiturk’un yerli program yapımlarının ekran yüzlerinden oluşan konuklarını ağırlarken, diğer tarafta Kaan Sekban beIN CONNECT’in yepyeni dizileri Hayaller ve Hayatlar, Erkek Severse ve Nasıl Fenomen Oldum’da rol alan ünlü oyuncuları misafir edecek.

Ünlü Konuklarla Yılbaşı Eğlencesi

İzleyicilerine sürprizlerle dolu bir eğlence fırsatı sunacak olan yılbaşı gecesinin özel programı Alt Tarafı Bi’ Yılbaşı’nda Özge Gürel, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Aybüke Pusat, Büşra Develi, Yasemin Kay Allen, Nilperi Şahinkaya, Derya Şensoy, Ahmet Kayakesen, Bahadır Vatanoğlu, Güven Kıraç, Umut Kurt ve Ezel Akay gibi ünlü isimler yer alacak.

Su Soley ile Emir Ersoy ve orkestrası muhteşem müzikleriyle dinleyenlere keyifli anlar yaşatırken, ünlü müzisyen Kerem Görsev de Yekta Kopan’ın yılbaşı sofrasına konuk olarak sürpriz bir piyano dinletisine imza atacak.

İzleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak olan Alt Tarafı Bi’ Yılbaşı, 31 Aralık gecesi saat 21:30’dan itibaren sadece beIN SERIES COMEDY, Digiturk 1 numaralı kanal ve beIN CONNECT Canlı TV’de.

Digiturk’ten Tüm Üyelerine Yeni Yıl Hediyesi!

Gişe rekortmeni yerli ve yabancı filmlerden dünyada izlenme rekorları kıran dizilere, kaliteli belgesellerden çocuklar için özel içeriklere kadar uzanan Digiturk’ün zengin içerik dünyası 31 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında tüm üyelerinin erişimine açık olacak.

Yeni yılın ilk haftasonunda, 2021 Akademi Ödülleri’ne damga vuran, başrolde Carey Mulligan’ın büyük övgüler topladığı “Yetenekli Genç Kız” (Promising Young Woman) Türkiye’deki ilk gösterimini Digiturk ekranlarında gerçekleştirecekken; başrollerini Margot Robbie ve Finn Cole’un paylaştığı, ABD’nin Büyük Buhran yıllarında banka soyguncusu bir kadın ile ona gönlünü kaptıran genç bir adamın yaşadıkları aşkı anlatan “Düşler Ülkesi” (Dreamland) sinemalardan sonra ilk kez ekranlara gelecek.

Altın Küre ödüllü Michael C. Hall’ın canlandırdığı fenomen kahraman Dexter Morgan’ı yeni maceralarla 10 yıl sonra yeniden karşımıza getiren “Dexter: New Blood” yeni bölümüyle ekranlara gelecekken; Oscar ödüllü Olivia Colman ve David Thewlis’in başrollerini paylaştıkları, son dönemin en çok konuşulan dizileri arasında yerini alan “Landscapers”ın tüm bölümlerine Digiturk üyeleri beIN CONNECT kütüphanesinden erişebilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Yeni Yıl Heyecanı Digiturk’te Yaşanacak! için yorumda bulun

    Yeni Yıl Heyecanı Digiturk’te Yaşanacak! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Yeni Yıl Heyecanı Digiturk’te Yaşanacak! için ilk yorumu yapabilirsin.