Yeni beIN ORIGINALS Dizisi “Hayaller ve Hayatlar” Yakında beIN CONNECT’te!

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği beIN CONNECT’in yeni dizisi “Hayaller ve Hayatlar” sete çıktı.

İzleyicilerine diledikleri zaman arzu ettikleri içeriğe ulaşma imkânı sağlayan dijital içerik platformu beIN CONNECT, yepyeni bir beIN ORIGINALS yapımla içerik yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nu kaleme aldığı, Emre Kabakuşak’ın supervisor olarak imza attığı “Hayaller ve Hayatlar”ın çekimleri başladı.

Dört farklı kadının dört farklı hayatına odaklanırken hayaller ve hayatın gerçekleri arasındaki sonsuz çatışmayı merkeze alan dizi, yaşamın içinden çarpıcı karakterleri ile izleyicisine heyecan dolu bir serüven vaat ediyor.

Gizemli ve merak uyandıran hikayenin kahramanlarını da yıldız oyuncular Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz ve Halil İbrahim Kurum canlandıracak.

Pembe hayaller acı gerçeklere karşı!

Dijital dünyanın gözdesi olmaya aday dizi, İstanbul’un köklü mahallelerinden birinde yaşayan dört genç kadının hayallerini gerçekleştirme çabasının etrafında geçiyor. Hayallerinin peşinde koşarken hayata yakalananların hikayesini anlatan “Hayaller ve Hayatlar” yeni yılda beIN CONNECT’te izleyici ile buluşacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Yeni beIN ORIGINALS Dizisi “Hayaller ve Hayatlar” Yakında beIN CONNECT’te! için yorumda bulun

    Yeni beIN ORIGINALS Dizisi “Hayaller ve Hayatlar” Yakında beIN CONNECT’te! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Yeni beIN ORIGINALS Dizisi “Hayaller ve Hayatlar” Yakında beIN CONNECT’te! için ilk yorumu yapabilirsin.