Yağmur Tanrısevsin, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nda çocuklara sesleniyor

Dünya Bizim Evimiz’ başlığıyla sürdürülebilir bir dünyanın kapılarını aralamaya devam eden Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu bu kez ormanları konuşuyor. Yeni oyunda, orman koruyucusu ‘Korucu Kız’ seslendirmesiyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, çocuklara çevre bilincini aşılıyor.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu iş birliği ile bu yıl 10 bölümle çocuklarla buluşacak olan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, her bölümünde sürdürülebilir bir dünya için farklı konulara değiniyor. Yiğit Pakmen’in kaleme aldığı oyunlarda, Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncularına çevreye duyarlı ünlü isimler eşlik ediyor. Ormanların dünyamız için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan ‘Ormanların Yok Olması’ adlı üçüncü bölümde; orman yangınlarının nedenlerine ve git gide evsiz kalan dostlarımıza yer veriliyor. Projeye destek veren Yağmur Tanrısevsin; ormanları koruyan, ormanın içerisinde huzuru ve temizliği sağlayan, ormanda olabilecek herhangi bir tehlikeyi önlemeye çalışan ve tabi ki hayvanları da koruyan ‘Korucu Kız’ seslendirmesiyle karşımıza çıkıyor. Tanrısevsin; “Çevreye duyarlı bir birey olarak çevremdeki herkesi, her fırsatta daha güzel bir dünya için farkındalığa davet ediyorum. Bu sebeple de bu oyunda yer almak ve çocuklara seslenmek benim için çok değerli. Birey olarak, toplum olarak dikkat etmemiz gereken, değiştirmemiz gereken çok şey var. Çevremizdeki her canlıya karşı sorumluyuz, lütfen artık hepimiz farkına varalım” dedi.

Oyun, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun Spotify’daki kanalından ve Bosch Home Türkiye YouTube kanalından ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Yağmur Tanrısevsin, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nda çocuklara sesleniyor için yorumda bulun

    Yağmur Tanrısevsin, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nda çocuklara sesleniyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Yağmur Tanrısevsin, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nda çocuklara sesleniyor için ilk yorumu yapabilirsin.