Veeam Yeni Atamalarla EMEA ProPartner Ağını Güçlendiriyor

Veeam, EMEA iş ortağı ekosisteminde gerçekleştirdiği yeni atamalarla iş ortağı satışlarını ve bulut değer tekliflerini artırmaya odaklanıyor.

Modern Veri Koruması sağlayan yedekleme çözümlerinin lider şirketi Veeam® Software, EMEA Partner Network Başkan Yardımcılığı görevine Amaury Dutilleul-Francoeur’u ve EMEA Partner Services Başkan Yardımcılığı görevine ise Graham Crich’i atadığını duyurdu.

Yeni atamalarla Veeam, müşterilerin değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere EMEA ProPartner Network’te tüm süreçlerin ve bulut hizmeti tekliflerinin dijitalleştirilmesini hızlandırarak iş ortaklarının yarattığı yüksek katma değer seviyelerini desteklemeyi amaçlıyor.

Veeam iş ortaklarını desteklemek üzere altı yılı aşkın bir süredir Veeam kadrosunda bulunan ve EMEA Channels Direktörü görevinden terfi eden Dutilleul-Francoeur, yeni görevinde EMEA ProPartner Network’u destekleyen tüm programlara ve etkinliklere liderlik edecek. Daha önce Veeam’de EMEA Cloud Services Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Crich ise yeni görevinde Veeam’in EMEA ProPartner Network tarafından sunulan değer tekliflerinin ve bulut hizmetlerinin oluşturulmasından ve hızlandırılmasından sorumlu olacak.

Daha önce hem sağlayıcı hem de iş ortağı ekosisteminde 25 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Crich, daha önce VMware’de üst düzey yönetici olarak görev yaptı. Crich yeni görevinde Veeam EMEA ve Dünya Kanallarından Sorumlu Genel Müdür ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Daniel Fried bağlı olacak.

Veeam EMEA ve Dünya Kanallarından Sorumlu Genel Müdür ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Daniel Fried, EMEA ProPartner Ağı’nda gerçekleşen yeni atamalarla ilgili şunları söyledi: “Satışlarımızın yüzde yüzünü kanal üzerinden gerçekleştiriyoruz. Bulut, sanal, SaaS, Kubernetes ve fiziksel ortamlarda Modern Veri Koruma çözümleri sunarak ortaklarımızın müşteriler için değer tekliflerini artırmalarını ve çeşitlendirmelerini sağlama konusunda kararlıyız. Pazarda gerçekleşen hızlı gelişime uyum sağlamak adına bu ikili liderlik yapısı, ortaklarımızın inovasyonunu ve bulut değer tekliflerini desteklemeye ve Dijital Dönüşüm için gerekli araçları ve becerileri sağlamaya odaklanabileceğimiz anlamına geliyor.”

Veeam EMEA ProPartner Ağı’ndaki büyüme fırsatından heyecan duyduğunu vurgulayan Veeam EMEA Partner Network Başkan Yardımcısı Amaury Dutilleul-Francoeur ise yeni göreviyle ilgili şunları söyledi: “Kanal iş ortaklarıyla çalışma deneyimim ve yönetim danışmanlığı deneyimim göz önüne alındığında, odak noktam, iş ortaklarının veri korumayı modernleştirmek ve dijital olarak dönüştürmek isteyen müşterilere sunabileceği değeri geliştirmek olacak.”

EMEA Partner Hizmetleri Başkan Yardımcısı Graham Crich ise yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Üç yıldır Veeam’in EMEA bulut bölümünü yönettim. Şimdi ise EMEA genelindeki iş ortaklarımıza Dijital Dönüşümü destekleyen Modern Veri Koruma sağlamada bulut hizmetlerinin önemini anlatacak olmaktan dolayı çok memnunum. Ortaklarımız, geleceğe dönük bir veri yönetimi platformu arayan müşterilerle stratejik ilişkiler kurarak ve başarılı bir şekilde lider çoklu-bulut çözümleri sunmaya devam ediyor.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Veeam Yeni Atamalarla EMEA ProPartner Ağını Güçlendiriyor için yorumda bulun

    Veeam Yeni Atamalarla EMEA ProPartner Ağını Güçlendiriyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Veeam Yeni Atamalarla EMEA ProPartner Ağını Güçlendiriyor için ilk yorumu yapabilirsin.