Van Büyükşehir Belediyesinin “Turizm Cenneti Van” Fotoğraf Sergisi Açıldı

Van Büyükşehir Belediyesi, Fotoğraf Sanatçısı Ali İhsan Öztürk’ün “Turizm Cenneti Van” adlı fotoğraf sergisini sanatseverlerle buluşturdu.

Van Büyükşehir Belediyesi, Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel eser ve etkinlikleri Vanlı sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca, “Büyükşehir Belediyesi Sanatı ve Sanatçıyı Destekliyor” sloganıyla düzenlenen sergilerin ikincisini usta fotoğrafçı Ali İhsan Öztürk’le gerçekleştirildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı Van Müzesindeki sergi Salonunda Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in katılımıyla açılışı gerçekleştirilen sergiye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erol Uslu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nuri Bekiroğlu, Şube Müdürleri ve sanatseverler katıldı. Serginin açılışında konuşan Vali Mehmet Emin Bilmez, bu tür etkinliklerin ilin tanıtımı açısından önemli olduğunu ifade ederek Büyükşehir Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının yanında olduklarını söyledi.

Açılışın ardından fotoğraf sanatçısı Ali İhsan Öztürk, Vali Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekilere fotoğraflarını tanıttı.

Sergi 5 Mart 2022 Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Van Büyükşehir Belediyesinin “Turizm Cenneti Van” Fotoğraf Sergisi Açıldı için yorumda bulun

    Van Büyükşehir Belediyesinin “Turizm Cenneti Van” Fotoğraf Sergisi Açıldı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Van Büyükşehir Belediyesinin “Turizm Cenneti Van” Fotoğraf Sergisi Açıldı için ilk yorumu yapabilirsin.