VakıfBank’ın ligdeki galibiyet serisi sürüyor

İSTANBUL (İGFA) – Misli.com Sultanlar Ligi’nin 2018’den beri tek şampiyonu VakıfBank, Bolu Belediyespor’u ağırladı. Sarı-siyahlılar rakibini 3-0 yenerek ligde üst üste 9. galibiyetini alırken; ligdeki galibiyet sayısını 13’e çıkarttı.

VakıfBank Spor Sarayı’ndaki mücadelenin ilk setine 11-1’lik bir seri ile giriş yapan sarı-siyahlılar, ilerleyen bölümde de üstünlüğünü korudu ve 25-10’luk skorla seti aldı. Kara Bajema’nın 8 sayı kaydettiği ikinci seti 25-17 hanesine yazdıran VakıfBank, son seti de aynı skorla alarak maçı 3-0 kazanmayı başardı. 

VakıfBank’ta Aleksia Karutasu ve Kara Bajema 15’er sayıyla karşılaşmanın en skorerleri olurken; Bahar Akbay 14 sayı kaydetti. Derya Cebecioğlu’nun 7, Kübra Akman’ın 6 sayıyla galibiyete katkı verdiği maçta Buket Gülübay da 5 sayı üretti.

VakıfBank sıradaki maçında yoluna kayıpsız devam ettiği CEV Şampiyonlar Ligi’nde Potsdam’ı ağırlayacak.  Son Avrupa Şampiyonu VakıfBank, C Grubu mücadelesinde Almanya temsilcisi ile 19 Ocak Perşembe günü TSİ 19.00’da karşı karşıya gelecek.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. VakıfBank’ın ligdeki galibiyet serisi sürüyor için yorumda bulun

    VakıfBank’ın ligdeki galibiyet serisi sürüyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak VakıfBank’ın ligdeki galibiyet serisi sürüyor için ilk yorumu yapabilirsin.