VakıfBank, LP Salo deplasmanından zaferle dönüyor

VakıfBank, 4 kez şampiyonluk yaşadığı CEV Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezonun ikinci maçında LP Salo’yu mağlup etmeyi başardı. B Grubu’nda mücadele eden sarı-siyahlılar rakibini 3-0 yenerek ikide iki yaptı. VakıfBank’ta Isabelle Haak ve Zehra Güneş 12 sayıyla VakıfBank’ın en skorerleri olurken; karşılaşmanın da en değerli oyuncusu Isabelle Haak seçildi.

Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde ikinci maçında Finlandiya’nın LP Salo ekibine konuk oldu. B Grubu’nda mücadele eden sarı-siyahlılar, rakibini 3-0 yenerek ikide iki yaptı.

Mücadelenin ilk setini 6 ace kaydederek rahat bir oyunla 25-14 aldı. İkinci sette daha rahat bir oyun ortaya koyan VakıfBank 25-11’lik skorla durumu 2-0’a getirdi. Son seti ise 25-17 alan sarı-siyahlılar maçtan da 3-0 galip ayrıldı.

VakıfBank’ta Isabelle Haak ve Zehra Güneş 12’şer sayıyla VakıfBank’ın en skorerleri olurken karşılaşmanın en değerli oyuncusu Isabelle Haak seçildi. VakıfBank’ta, Meryem Boz 8, Gabi ve Chiaka Ogbogu ise 7 sayı ile mücadeleyi tamamladı.

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’ndeki bir sonraki maçında 22 Aralık Çarşamba, TSİ 21.00’de Fransa temsilcisi ASPTT Mulhouse’a konuk olacak.

LP SALO – VAKIFBANK: 0-3

SALON: Salohalli

HAKEMLER: Koen Luts, Jan Krticka

LP SALO: Jessica Kosonen 8, Jenni Jantunen 2, Anna Czakan 3, Georgia Christina Andrikopoulou 13, Linnea Kuusela 4

VAKIFBANK: Cansu Özbay 4, Tuğba Şenoğlu 1, Chiaka Ogbogu 7, Gabi 7, Isabelle Haak 12, Meryem Boz 8, Michelle Bartsch-Hackley 3, Derya Cebecioğlu 3, Zehra Güneş 12, Buket Gülübay 1

SETLER: 25-14, 25-11, 25-17

SÜRE: 59 dakika (20’, 18’, 21’)

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. VakıfBank, LP Salo deplasmanından zaferle dönüyor için yorumda bulun

    VakıfBank, LP Salo deplasmanından zaferle dönüyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak VakıfBank, LP Salo deplasmanından zaferle dönüyor için ilk yorumu yapabilirsin.