Vaillant, Gran Fondo ile amatör bisikletçileri desteklemeye devam ediyor

Vaillant’ın forma desteği ile sponsor olduğu amatör bisikletçi Melih Beyhan, Fethiye Uluslararası Likya Gran Fondo’da birinci oldu. Beyhan, Turkcell Gran Fondo İzmir’den ise ikincilikle döndü.

Spora ve sporcuya desteğini sürdüren Vaillant Türkiye, Gran Fondo kapsamında bu yıl da amatör bisikletçilerin yanında. Vaillant Türkiye, Avrupa’da on yıllar boyunca en popüler organizasyonlardan olan doğa dostu açık uzun yol bisiklet yarışı Gran Fondo’ya katılan yarışmacılara dört yıldır sponsorluk desteği veriyor. Markanın iki yıldır forma sponsoru olduğu Melih Beyhan, başarılarına yenilerini ekledi. 2020 yılında gerçekleştirilen tüm müsabakalardan derece ile dönen Beyhan, bu yıl da Eylül ayında gerçekleştirilen Fethiye Uluslararası Likya Granfondo’da birinci, Turkcell Granfondo İzmir’de ise ikinci oldu.

Vaillant sponsorluğunda yarışan Melih Beyhan, ilk olarak 2018 yılında Uluslararası Gran Fondo Antalya’da üçüncülük derecesi kazandı. Ardından 2019’da Akra Gran Fondo’yu birinci, Marmaris Salcano Gran Fondo’yu ikinci, Uluslararası Likya Gran Fondo ve Çeşme Gran Fondo’yu birincilikle tamamlayan Beyhan, geçtiğimiz yıl Uluslararası Patara Gran Fondo’da ikinci, Bursa Gran Fondo’da ise üçüncü oldu. Beyhan, Kasım ayında da Çeşme Granfondo ve Antalya Uci Granfondo’da yine Vaillant forması ile yarışacak.

Yarışmadan öte bir sosyal sorumluluk hareketi

Kitleleri bir araya getirengeniş katılımlı bir organizasyon olan Gran Fondo, bir spor müsabakasından öte kültürel bir deneyim ve sosyal sorumluluk hareketi olarak nitelendiriliyor. Amatör bisikletçilere yönelik olan Gran Fondo yarışları, çoğunlukla, katılımcıların yaş ve düzeyine göre, aynı parkurda ama farklı mesafe ve zorluk derecesine göre organize ediliyor. Farklı mesafelerdeki yarışlar “Gran Fondo”, “Mezzo Fondo” ve “Fondo” olarak adlandırılıyor. Gran Fondo ismi aralarındaki en uzun mesafeli parkura veriliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Vaillant, Gran Fondo ile amatör bisikletçileri desteklemeye devam ediyor
  1. Vaillant, Gran Fondo ile amatör bisikletçileri desteklemeye devam ediyor için yorumda bulun

    Vaillant, Gran Fondo ile amatör bisikletçileri desteklemeye devam ediyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Vaillant, Gran Fondo ile amatör bisikletçileri desteklemeye devam ediyor için ilk yorumu yapabilirsin.