Vahşi Avustralya: Hayatta Kalma Savaşı National Geographic WILD Ekranlarında

Yeryüzünün beşinci kıtası olan Avustralya’da yaşayan binlerce farklı türün hayatta kalma mücadelesini konu alan “Vahşi Avustralya: Hayatta Kalma Savaşı” 6 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de National Geographic WILD ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Avustralya kıtasını ve bu kıtanın vahşi yaşamını gözler önüne seren Vahşi Avustralya: Hayatta Kalma Savaşı, daha önce hiç görülmemiş, vahşi yaşam tecrübelerini ekranlara getiriyor. Yeni habitatların keşfedildiği bu belgeselle izleyiciler, bu kıtada yaşayan hayvanların yaşamlarına nefes kesen manzaralar eşliğinde tanık oluyor. Vahşi Avustralya: Hayatta Kalma Savaşı 6 Haziran’da National Geographic WILD’da.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, vahşi yaşamın gözler önüne serildiği kaliteli yapımları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic WILD kanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ veVodafone TV platformlarından izleyebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Vahşi Avustralya: Hayatta Kalma Savaşı National Geographic WILD Ekranlarında için yorumda bulun

    Vahşi Avustralya: Hayatta Kalma Savaşı National Geographic WILD Ekranlarında için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Vahşi Avustralya: Hayatta Kalma Savaşı National Geographic WILD Ekranlarında için ilk yorumu yapabilirsin.