Turnuva Başlıyor.

Zeytinburnu Gençlik Merkezi’nin düzenlediği ‘Ayak Tenisi Turnuvası’na katılım için kayıtlar başladı.

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM)’nin Zeytinburnu’nda ikamet eden veya eğitim gören 14-25 yaş arası sporcu gençler için düzenlediği Ayak Tenisi Turnuvası için kayıtlar başladı. Son başvuru tarihinin 12 Kasım Cumartesi 2022 olarak belirlendiği turnuvaya, www.zeygem.org.tr adresi üzerinden çevrimiçi olarak kayıt yaptırılabiliyor. Ayak Tenisi Turnuvası müsabakaları 19 Kasım Cumartesi 2022’de Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda oynanacak.

KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ

14-17 yaş ve 18-25 yaş olmak üzere iki kategoride gerçekleşecek olan ZEYGEM Ayak Tenisi Turnuvası’nda, her bir takım 2 oyuncudan oluşacak. Başvuru yapan kişi takım sorumlusu olarak kabul edilecek ve başvuru şartlarına uygun bir isim daha belirtmek zorunda olacak. Eleme usulüne göre gerçekleşecek turnuvada müsabakalar, 3 set üzerinden oynanacak ve 2 set alan takım galip sayılacak. Setler 11 sayıda tamamlanacak. ZEYGEM tarafından yapılan açıklamada; her kategorinin birincileri için 3 bin TL ve spor seti, ikinciler için 2 bin TL ve spor seti, üçüncüler için ise 1.000 TL ve spor seti ödülü dağıtılacağı duyuruldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Turnuva Başlıyor. için yorumda bulun

    Turnuva Başlıyor. için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Turnuva Başlıyor. için ilk yorumu yapabilirsin.