“Türkiye’de ilk kez ve sadece S Sport Plus’ta!”

Amerika’nın en çok izlenen yarışma programlarından The Ultimate Fighter, yeni sezonuyla S Sport Plus’ın zengin spor içeriği kadrosuna katıldı. 16 amatör dövüşçünün aynı çatı altında yaşadığı ve sansasyonel kavgaların yaşandığı yarışma MMA dünyasının “Biri Bizi Gözetliyor Evi” olarak da anılıyor. Bugüne kadar 11 UFC şampiyonu, 5 Hall Of Fame çıkaran ve Tony Ferguson, Kamaru Usman gibi isimlere ün kazandıran yarışma, yeni sezonuyla Türkiye’de ilk kez ve sadece S Sport Plus’ta!

Tüm dünyada MMA severler tarafından büyük ilgiyle takip edilen ve 2005 yılından bu yana düzenlenen The Ultimate Fighter, bu sezon S Sport Plus ailesine dahil oldu. Yıllar geçtikçe ünlenen ve UFC’nin de popülerleşmesine katkıda bulunan yarışma bugüne kadar 11 şampiyon, 5 Hall of Fame çıkararak Tony Ferguson, Kamaru Usman, Robert Whittaker ve Rose Namajunas gibi isimleri UFC dünyasına kazandırdı.

16 amatör dövüşçünün katılımı ile düzenlenen yeni sezon bölümleri her Pazartesi sadece S Sport Plus’tan izlenebilecek. Kullanıcılar istedikleri bölümü istedikleri gün ve saatte, çoklu ekran teknolojisi ile de webten, cepten, tabletten ve Smart TV’lerden izleyebilecek.

Tek Bir Çatı Altında Kıyasıya Mücadele

Dövüşçü adaylarının iki grup halinde bir evde yarıştığı reality show’da her takımın bir koçu bulunuyor. Bu seneki takımların koçluğunu UFC tüy sıklet şampiyonu Alexander Volkanovski ve sıkletin iki numaralı ismi Brian Ortega üstleniyor. Format gereğince yarışma boyunca tek bir evde yaşayan çaylakların ev içinde dövüşmeleri ve fiziksel şiddet kullanmaları yasak. Bu kuralı ihlal edenler yarışmadan diskalifiye oluyor.

İşin Sonunda UFC Kontratı Var

MMA dünyasında saygın bir yere sahip olan Ultimate Fighter; yaşanan gerilimler, kavgalar ve atışmalarla sosyal medyada yankı uyandırsa da katılanların tek bir ortak amacı var o da yarışmayı kazanarak adını UFC’ye yazdırmak! Kazanan UFC kontratının sahibi olarak profesyonel MMA dövüşçüsü olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. “Türkiye’de ilk kez ve sadece S Sport Plus’ta!” için yorumda bulun

    “Türkiye’de ilk kez ve sadece S Sport Plus’ta!” için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak “Türkiye’de ilk kez ve sadece S Sport Plus’ta!” için ilk yorumu yapabilirsin.