Total, TotalEnergies’e dönüşüyor

Total, şirketin çok çeşitli ve kapsamlı bir ürün gamı sunan bir enerji şirketi olarak değişmesi sonucu stratejik dönüşümünü kurumsal kimliğine yansıttı, adını TotalEnergies olarak değiştiriyor. Bu karar, hissedarlar kurulunun neredeyse tamamının desteğiyle onaylandı. İsim değişikliğiyle birlikte TotalEnergies yeni bir görsel kimliğe bürünüyor.

TotalEnergies Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Patrick Pouyanné konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Enerji hayattır. Hepimizin ihtiyaç duyduğu enerji aynı zamanda bir ilerleme kaynağı. Bu nedenle bugün, iklim sorunuyla karşı karşıya olan gezegenimizin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmak üzere yeni enerjilere doğru birlikte yelken açıyoruz. Enerji kendini baştan yaratıyor ve bu da bizim enerji yolculuğumuz. Enerji dönüşümünde dünyanın önde gelen aktörlerinden biri olmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda Total bir dönüşümden geçerek TotalEnergies haline geliyor” dedi.

Bu yeni isim ve yeni görsel kimlik, TotalEnergies’in kendisi için çizdiği kararlı rotayı yansıtıyor: daha ulaşılabilir, güvenilir ve temiz enerjiler üretmeyi ve sağlamayı taahhüt eden çok kapsamlı bir ürün gamı sunan bir enerji şirketi.

TotalEnergies Hakkında

TotalEnergies, global ölçekte petrol, biyoyakıtlar, doğalgaz, yeşil gazlar, yenilebilir enerjiler ve elektrik üretimi ve pazarlaması yapan büyük bir enerji şirketidir. 105.000’i aşkın çalışan daha ulaşılabilir, daha temiz ve mümkün olduğunca çok insanın erişebildiği enerjiyi sağlamak için çalışmaktadır. 130’un üzerinde ülkede faaliyet gösteren TotalEnergies, insanların refahına katkıda bulunmak amacıyla sürdürülebilir kalkınmanın tüm boyutlarını projelerinin ve faaliyetlerinin merkezine koymaktadır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Total, TotalEnergies’e dönüşüyor için yorumda bulun

    Total, TotalEnergies’e dönüşüyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Total, TotalEnergies’e dönüşüyor için ilk yorumu yapabilirsin.