Torch Brewery’nin üstün başarısı Türkiye’ye ilk craft lezzet ödülünü getirdi

Torch Brewery, sahip olduğu görünüm, kıvam ve lezzet ayrıcalıklarıyla dünyanın en prestijli yarışmaları arasında yer alan Meininger’s International Craft Beer Award’dan altın madalyayla ayrıldı. Dünyanın dört bir yanından craft lezzet pazarının en iddialı üreticilerinin katıldığı yarışmada altın madalya almaya hak kazanan Torch Brewery, Türkiye’de bu ödüle layık görülen ilk craft lezzet olma ünvanının da sahibi oldu.

Almanya’da düzenlenen ve uluslararası craft lezzetlerin ödüllendirildiği Meininger’s International Craft Beer Award’a katılan Torch Brewery, sahip olduğu üstün lezzet, görünüm ve kıvamıyla yarışmadan altın madalyayla ayrıldı. Dünyanın en iddialı craft lezzet üreticilerinin katıldığı ve kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı prestijli ödül yarışması Meininger’s Award’ın altın madalya ödülü Torch Brewery’in oldu. Yarışmaya, Almanya’nın Köln kentinin ileri gelen brewery üreticilerinin ürettiği Kölsch türünde ürünlerin yarıştığı “Kölsch Style” kategorisinde katılarak altın madalyanın sahibi olan Torch Brewery enfes bir başlangıç lezzeti olarak değerlendirilerek sahip olduğu özelliklerin tamamından yüksek puan alarak rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Türkiye’nin ilk altın madalya alan craft lezzeti Torch Brewery oldu

Dünyanın en prestijli yarışmaları arasında yer alanMeininger’s International Craft Beer Award’dan altın madalyayla dönen Torch Brewery, aynı zamanda Türkiye’de bu ödüle sahip ilk craft lezzet olma özelliğini de taşıyor. Tarihi Bomonti Bira Fabrikasında üretilen Torch birası aynı zamanda kazandığı Altın Madalya ile 130 yıllık bir hayali gerçekleştiyor. Kölsch Style kategorisinde altın madalyaya layık görülen Torch Brewery renk, köpük, genel görünüm, koku, aroma, denge ve lezzet ayrıcalıklarıyla altın madalyayı göğüsledi. Dört yıl gibi kısa bir süre önce bira severlerle buluşan ve en genç ürünler arasında yer alan Torch Brewery, yetenekli brewer Philip Green ve başarılı ekibinin katkılarıyla Türkiye’ye ilk altın madalyayı getirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Torch Brewery’nin üstün başarısı Türkiye’ye ilk craft lezzet ödülünü getirdi
  1. Torch Brewery’nin üstün başarısı Türkiye’ye ilk craft lezzet ödülünü getirdi için yorumda bulun

    Torch Brewery’nin üstün başarısı Türkiye’ye ilk craft lezzet ödülünü getirdi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Torch Brewery’nin üstün başarısı Türkiye’ye ilk craft lezzet ödülünü getirdi için ilk yorumu yapabilirsin.