Tevfik Göksu TRT Haber’de – Son Dakika Haberleri


Göksu’nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:


14 Mayıs seçimlerinde algının, olguya dönüştürülmesi istendi. Seçim günü sanal algının, olguya dönüşmediğini gördük. 


Seçim akşamı İBB Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nın toplumu aldatan açıklamalarında, “13. Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu” dediler. Sanal algı olguya dönüşmeyince şaşırdılar.


Dünya büyük bir krizden çıktı. Dünya bu krizden çıkarken biz krizi en az zayiatla atlatan ülkelerden olduk. Türkiye bu büyük atmosfer içerisinde kendi toplumunu başkalarına mahkum etmeden süreci ciddiyetle yönetme başarısını ortaya koydu.


“İkinci turda bizim tabanımızda seçime katılım azalmayacaktır”


İlk turda sokakta heyecan fazlaydı. İkinci turda bizim tabanımızda seçime katılımın azalacağını düşünmüyorum. Bizim tabanımızda Cumhurbaşkanımıza oy veren kardeşlerimizin hepsi bu oyun ne anlama geldiğini, sadece bir riyaset meselesi olmadığını, bunun Türkiye’nin geleceği olduğunu sandıklardaki yığılmada gösterdi. Birinci tura göre ikinci tur çok daha heyecanlı. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bütün kurgusu bir algı yönetmeye göre kurgulanmış. “Ben yalan söylemeyi beceremem ki” diyor. Ama sen 14 Mayıs akşamı toplumu yanıltmak için konuştun.


İstanbul’un ulaşım sorunu


Ayrıntılar geliyor…

Kaynak: Trt Haber

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Tevfik Göksu TRT Haber’de – Son Dakika Haberleri için yorumda bulun

    Tevfik Göksu TRT Haber’de – Son Dakika Haberleri için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Tevfik Göksu TRT Haber’de – Son Dakika Haberleri için ilk yorumu yapabilirsin.