Tdp çankaya’da kongre tarihi belli oldu

TDP Çankaya İlçe Başkanı Alper Bilgin, yapılacak olan kongreye hazır olduklarını ve heyecanlarının her geçen gün arttığını söyledi.

Türkiye Değişim Partisi’nde kongre süreci devam ediyor TDP Lideri Mustafa Sarıgül, “60’a yakın ilde teşkilat çalışmalarımız tamamlandı. İlçe kongrelerimiz yapılıyor. Önümüzdeki günlerde il kongrelerimiz yapılacak. Yaz aylarının sonunda da Ankara’da büyük kurultayımızı yapacağız ve seçime girme hakkını en kısa sürede kazanan Türkiye’nin en demokratik kitle partisi olacağız.” demişti.

TDP Çankaya’da da kongre tarihi ve yeri belli oldu. Çankaya ilçe kongresi 22 Haziran Salı günü saat 10:30’da Mutlukent Mahallesi 2065. Sokak No:4’te bulunan Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezi’nde yapılacak.

“DEĞİŞİM TÜM TÜRKİYE’YE YAYILACAK”

Gerçekleştirilecek kongre ile ilgili konuşan TDP Çankaya İlçe Başkanı Alper Bilgin, “Kongrelerimizi ilçe ilçe il il tamamlamak üzereyiz. Bizim ilçemizin de kongre tarihi ve yeri belli oldu. Koronavirüs önlemleri de alarak kongremizi gerçekleştireceğiz. Türkiye Değişim Partisi olarak merhamet diyen, vicdan diyen, Atatürk milliyetçiliği diyen, inançlara saygılı, laikliği savunan herkese kapımız açık. Biz kongreye hazırız ve heyecanımız günden güne artıyor. Türkiye’ye arkasına aldığı değişim rüzgarıyla güzel günlere neşeli günlere Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ve inanmış kadrolarıyla birlikte kavuşacaktır. Değişim tüm Türkiye’ye yayılacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Tdp çankaya’da kongre tarihi belli oldu için yorumda bulun

    Tdp çankaya’da kongre tarihi belli oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Tdp çankaya’da kongre tarihi belli oldu için ilk yorumu yapabilirsin.