Systemair HSK Genel Müdürü Ayça Eroğlu TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Türkiye’nin gönüllülük esasıyla bir araya gelmiş en büyük bağımsız iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), 14’üncü kez birbirinden farklı sektörlerin önemli temsilcilerini buluşturdu. TÜRKONFED Yönetim Kurulu, Yüksek Danışma Kurulu, Denetleme Kurulu ve Haysiyet Divanı üyelerinin seçildiği toplantıda, iklimlendirme sektörünün öncüsü Systemair HSK’nın Genel Müdürü Ayça Eroğlu, TÜRKONFED Yönetim Kurulu üyeleri arasında yer aldı. Yeni yönetimin hedeflerini açıkladığı toplantıda, “Yeni Dönem, Yeni Ufuklar” adlı vizyon belgesi tanıtıldı.

Geleceği referans alan yaklaşımları bugünün dünyasına entegre eden iklimlendirme öncüsü Systemair HSK, yönetim kadrosunda yer aldığı kurumlarda sektörünü temsil etmeye ve söz sahibi olmaya devam ediyor. Son olarak Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Systemair HSK Genel Müdürü Ayça Eroğlu, toplumun refah ve huzuru için çalışan konfederasyonun içinde yer almanın mutluluğunu dile getirdi.

“Kurul üyeliği hem şahsım hem de temsil ettiğim Systemair HSK için çok kıymetli”

Yeni Yönetim Kurulu üyeleri arasında yer alan Ayça Eroğlu; “Öncelikle yeni yönetim kurulunun ilk toplantısında ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Orhan Turan’ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Tamamen gönüllülük esasına dayanan ve 2030 için çok daha güçlü Türkiye hedefiyle çalışan konfederasyonun bir parçası olmak benim ve temsil ettiğim Systemair HSK için çok kıymetli. Şahsım adına böyle bir görevde yer aldığım için heyecanlı ve mutluyum. Beni bu göreve layık gören tüm üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Systemair HSK Genel Müdürü Ayça Eroğlu TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu Üyesi Oldu
  1. Systemair HSK Genel Müdürü Ayça Eroğlu TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu Üyesi Oldu için yorumda bulun

    Systemair HSK Genel Müdürü Ayça Eroğlu TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu Üyesi Oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Systemair HSK Genel Müdürü Ayça Eroğlu TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu Üyesi Oldu için ilk yorumu yapabilirsin.