Suat Erdil “Üvey Aşkım” yayında!

Müzikle küçük yaşlarda tanışan ve eğitimini de bu yönde sürdürerek İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’nda tamamlayan “Suat Erdil” yeni şarkısı “Üvey Aşkım”ı müzikseverlerle buluşturdu.

Sözü, müziği ve düzenlemesi Salih Yurttaş’a ait olan “Üvey Aşkım”ın iddialı alt yapısı ve hikayeye dönüşen klibi yazın dikkat çeken projelerinden birisi olmaya aday.

Yönetmen koltuğunda Veli Kayır’ın oturduğu klip Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilirken “Suat Erdil”e sette kalabalık bir ekip eşlik etti.
“Suat Erdil” yeni projesinin heyecanı ile ilgili duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;

“Tamamıyla yaşanmışlıkların dile getirildiği bu şarkı artık gönüllerinize emanet. Başından sonuna şarkının her hecesinde aldatan, aldatılan, seven, sevmeyen herkese dokunacak, dilerim çok seversiniz.”

Babasının mesleği sebebiyle öğrenim hayatını farklı farklı şehirlerde tamamlayan genç sanatçı, uzun yıllardır TRT Ankara Radyosu’nda Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı olarak görevine devam ediyor.

“Suat Erdil”in yeni şarkısı “Üvey Aşkım” Kemal Aslan Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında, klibi de NetD kanalında yayında.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Suat Erdil “Üvey Aşkım” yayında! için yorumda bulun

    Suat Erdil “Üvey Aşkım” yayında! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Suat Erdil “Üvey Aşkım” yayında! için ilk yorumu yapabilirsin.