Sokak giyimde Ankara’dan iddialı bir girişim

ANKARA (İGFA) – Üretimi, tasarımı ve prodüksiyonuna kadar tamamen yerli imkanlarla ve genç bir yaratıcı ekiple yola çıkan SaintGreyHills’in, tasarım ve prodüksiyon süreci ise Ahmet Fehim Özdemir’in başını çektiği genç tasarımcı ekibiyle 1 yıllık planlama aşamasının ardından 2021 yazında tarzın meraklılarıyla buluştu. Markanın CEO’su Murathan Gök, ilk yıldan bu kadar ses getiren bir girişimin, ülkemizde sokaklardan beslenen tasarımların kaliteli üretim ile birleştiğinde büyük bir potansiyeli olduğunu da gözler önüne serdiğine dikkat çekti.

Dünya moda ve HipHop dinamiklerini tasarımlarına taşıyan SaintGreyHills‘in hedef kitlesi de sınırlarının ötesinde. Markanın kurucusu Mehmet Gök’ün bu konudaki; “Hedefimiz Türkiye’nin en yetenekli tasarımcılarını bir araya getirerek SaintGreyHills’i uluslararası bir markaya dönüştürmek.” sözleri de markanın gelecek yıllarda izleyeceği vizyon hakkında ipuçları veriyor.

Sokak modası alanında da  SaintGreyHills’in ismini gelecekte daha çok duyacağımıza ise şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Sokak giyimde Ankara’dan iddialı bir girişim için yorumda bulun

    Sokak giyimde Ankara’dan iddialı bir girişim için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Sokak giyimde Ankara’dan iddialı bir girişim için ilk yorumu yapabilirsin.