Siz Alışverişte Çocuklarınız Oyunevinde

Çankaya Belediyesi Çankaya Evlerinde ebeveynlerin işlerini yapabilmeleri için 2 saatliğine çocuklarını bırakabildikleri oyun evleri, minik misafirlerin hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor. Çocuklara yönelik bu hizmetten yararlanmak isteyenler, 3 noktada bulunan oyunevine başvuruda bulunabiliyor.

Çankaya Evlerinde minik misafirlere hizmet veren oyun evleri, ebeveynlerin imdadına yetişiyor. Ebeveynlerin mesai saatleri içerisinde yapmaları gereken işlerle uğraşırken çocuklarını bırakabilmelerine olanak sağlayan oyun evleri, 2014 yılından bu yana 11 bin 894 çocuğu misafir etti.

Ebeveynlerin, alışveriş, hastane, banka gibi kısa süreli işlerini yapabilmeleri için hizmet veren oyunevleri, çocuklara 2 saat boyunca uzman eğitmenler eşliğinde eğlenme ve öğrenme imkanı sunuyor.

Ebeveynleri yapmaları gereken işlerini yaparken akranlarıyla oyun evlerinde vakit geçiren çocuklar, eğitmenler eşliğinde oyunlar oynuyor, el becerileri faaliyetlerinde bulunuyor, masal dinliyor, müzik, drama ve resim çalışmalarına katılabiliyor. Hem çocuklar hem de büyükleri için fayda sağlayan oyunevi hizmeti Cebeci, Bayraktar ve Sokullu Çankaya Evinde bulunuyor.

Oyunevlerinin adresleri ise şöyle:

Cebeci Oyunevi Cebeci Mahallesi Kutlugün Sokak No:14

Bayraktar Oyunevi Bayraktar Mah. Bayraklı Sok. No:19 Seyranbağları

Sokullu Oyunevi Sokullu Mehmet Paşa Caddesi No:94 Dikmen

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Siz Alışverişte Çocuklarınız Oyunevinde için yorumda bulun

    Siz Alışverişte Çocuklarınız Oyunevinde için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Siz Alışverişte Çocuklarınız Oyunevinde için ilk yorumu yapabilirsin.