Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var

İçişleri Bakanlığı, Şırnak Bestler Dereler Bölgesi’nde yürütülen terör operasyonunda 2 jandarmanın şehit olduğunu, 1 jandarma ile güvenlik korucusunun ise yaralandığını duyururken, 2 teröristinde silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ANKARA (İGFA)- Acı haberi İçişleri Bakanlığı duyurdu.

 

Şırnak Bestler Dereler Bölgesi’nde J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde 15 Mayıs’ta, JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katılımıyla başlatılan ve devam eden operasyonda bir mağarada teröristlerle çıkan sıcak çatışmada 2 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıklayan bakanlık, aynı operasyonda 2 Kahraman Jandarmanın şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 1 Jandarma  ve 1 Güvenlik Korucusunun da yaralandığını belirtildi.

İçişleri Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve Jandarma Teşkilatımıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.



Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var için yorumda bulun

    Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var için ilk yorumu yapabilirsin.