Sevgililer Günü Didim’de Kutlandı

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Didim Kent Meydanı’nda etkinlik düzenlendi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay çiçek dağıttı.

Didim Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Didim Kent Meydanı’nda etkinlik düzenledi. Dans gösterisi ve DJ performansının yer aldığı kokteylli etkinliğe yüzlerce vatandaş katıldı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, Didim Belediyesi tarafından hazırlanan stantlarda fotoğraflar çekildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte saatlerce eğlenen vatandaşlara Didim Belediyesi İkram Aracı’ndan sıcak içecek servisi de yapıldı.

Vatandaşlar, etkinlik nedeniyle Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a teşekkür etti.

“BİZ TÜM DİDİMLİLERİ SEVİYORUZ”

Etkinliğe katılarak vatandaşlara çiçek dağıtan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Bugün bu anlamlı günde sevgimizi Didimli vatandaşlarımız ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sağolsunlar onlarda bizlere gelerek sevgilerini gösterdiler, teşekkür ettiler. Biz Didim Belediyesi olarak bu tarz etkinliklerimiz ile vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Biz Didim’i, Didim’e hizmet etmeye aşığız. Herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlarım” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Sevgililer Günü Didim’de Kutlandı için yorumda bulun

    Sevgililer Günü Didim’de Kutlandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Sevgililer Günü Didim’de Kutlandı için ilk yorumu yapabilirsin.