Sektörün ilk ‘Effie Ödül’ü BtcTurk’ün oldu

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, ilk TV reklam filmi ‘BtcTurk ile Kolayca Bitcoin Al Sat’ ile Effie Türkiye 2021 Ödülleri’nde Bankacılık ve Finans kategorisinde ödüle layık görüldü. Böylece BtcTurk, kriptopara sektöründe ilk Effie kazanan marka oldu.

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran, 3,6 milyonu aşan kullanıcısıyla Türkiye’nin en büyük kriptopara alım satım platformu BtcTurk, Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin Effie Worldwide Inc. iş birliğiyle bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği Effie Türkiye’de ödül kazandı.

Happy People Project imzalı, ilk televizyon reklam filmi ‘BtcTurk ile Kolayca Bitcoin Al Sat’ ile Bankacılık ve Finans kategorisinde bronz ödüle layık görülen BtcTurk, kriptopara sektöründe de ilk Effie Ödülü’nün sahibi oldu.

BtcTurk Pazarlama Direktörü Eda Özbek Effie Türkiye 2021’de ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek; “BtcTurk olarak, pazarlama ve iletişim çalışmalarımızı Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran marka olmanın sorumluluğu ile sürdürüyoruz. Bu doğrultuda kullanıcıların hem Bitcoin işlemlerini kolaylıkla ve güvenle yapabilmesine odaklanıyor hem de onları Bitcoin ve kriptoparalar ile ilgili en doğru bilgiye ulaştırmayı hedefliyoruz. Reklam filmimizin aldığı bu ödül ile ayrıca sektörümüz adına da bir ilke imza atmış olduk. Bu da bizim için ayrı bir gurur kaynağı…” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Sektörün ilk ‘Effie Ödül’ü BtcTurk’ün oldu için yorumda bulun

    Sektörün ilk ‘Effie Ödül’ü BtcTurk’ün oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Sektörün ilk ‘Effie Ödül’ü BtcTurk’ün oldu için ilk yorumu yapabilirsin.