Schneider Electric, İnovasyon Günü 2021’de dünyanın dört bir yanından kanaat önderlerini bir araya getirdi

Schneider Electric, İnovasyon Günü 2021’de dünyanın dört bir yanından kanaat önderlerini bir araya getirdi

  • Sürdürülebilir dijital dönüşümün önemine dikkat çekilen İnovasyon Günü 2021 etkinliğinde katılımcılar, Schneider Electric’in en son çözümleri arasında yer alan Galaxy VL ve EcoStruxture Micro Data Center 43U ürünleri konusunda detaylı bilgilere ulaştılar ve yarının çözümlerinin bugünden nasıl uygulanabileceğini ele alan pratik oturumlara katıldılar.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde lider konumda bulunan Schneider Electric, 6 Temmuz 2021, salı günü İnovasyon Günü 2021 etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dünyanın dört bir yanından kanaat önderlerinin bir araya geldiği canlı ve sanal olarak düzenlenen bu etkinlikte sürdürülebilir dijital dönüşümün önemine değinildi.

Etkinliğin bu yılki konuşmacılarından biri olan çevre aktivisti, yazar, kutup gezgini ve Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi Robert Swan, Antarktika Yolculuğu sırasında iklim değişikliği sorunuyla bizzat karşılaşan bir isim. 11 yaşından beri her iki kutup noktasında da yürüyen ilk adam hayaliyle yaşayan Swan, 22 yıllık planlama, eğitim, maddi ve fiziksel zorluklara katlandıktan sonra amacını gerçekleştirdi. Ancak, 70 gün sonra kutup noktasında aldığı hasar nedeniyle gözleri renk değiştirdi ve cildi ciddi şekilde kabarmaya başladı. Swan, yolculuğunu tamamlayıp eve döndüğünde bunun nedenini anladı. Çünkü ozon tabakasındaki büyük deliğin altında yürümüşlerdi. Robert Swan, “Bu, türümüzün bu gezegende hayatta kalmasının bir başkasının sorunu olmadığını tam olarak anladığım andı.” diyor ve ekliyor: “Daha büyük bir yapıda oynayabileceğim bir rolüm olduğunu fark ettim.” Swan, o günden itibaren iklim değişikliğinin etkisine doğrudan maruz kalan bir çevre aktivisti olarak, yalnızca Antarktika değil, gezegenimizi de korumaya kendini adadı. Dünyanın en sürdürülebilir şirketi olan Schneider Electric’in İnovasyon Günü 2021 etkinliğinde konuk konuşmacı olarak yer aldı ve konuşması büyük ilgi topladı.

Schneider Electric’in en son çözümleri arasında yer alan Galaxy VL ve EcoStruxure Micro Data Center 43U ürünlerine dair detaylı bilgilere İnovasyon Günü 2021 etkinliği sırasında doğrudan erişebilen katılımcılar, aynı zamanda yarının çözümlerinin bugünden nasıl uygulanabileceğini ele alan pratik oturumlara da katılma şansı elde ettiler. Etkinlik boyunca IT ve veri merkezi uzmanları, IT çözüm sağlayıcıları, ayrıca tesis müdürleri, elektrik danışmanları ve yüklenicilere yönelik uygulanabilir çözümlerini sunan Schneider Electric, dünya çapında başarılı bir organizasyonu daha geride bıraktı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Schneider Electric, İnovasyon Günü 2021’de dünyanın dört bir yanından kanaat önderlerini bir araya getirdi
  1. Schneider Electric, İnovasyon Günü 2021’de dünyanın dört bir yanından kanaat önderlerini bir araya getirdi için yorumda bulun

    Schneider Electric, İnovasyon Günü 2021’de dünyanın dört bir yanından kanaat önderlerini bir araya getirdi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Schneider Electric, İnovasyon Günü 2021’de dünyanın dört bir yanından kanaat önderlerini bir araya getirdi için ilk yorumu yapabilirsin.