Şantiyeden Dünya Şampiyonasına

Workindo’nun sponsor olduğu milli sporcu Ahmet Ertekin, Muaythai Dünya ve Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı elde etti.

İnşaatlarda çalışıp hem spor yapan hem de para kazanıp ailesinin geçimine katkı sağlayan muaythai şampiyonu milli sporcu Ahmet Ertekin, Türkiye Milli Takım seçmelerinde elde ettiği başarı ile Muaythai Dünya ve Avrupa Şampiyonası’nda, Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Genç sporcu Ahmet Ertekin’e, geçtiğimiz Ocak ayında inşaat sektörünün online kariyer platformu ve pazaryeri Workindo sponsor olarak çalışmalarını en iyi şartlarda sürdürmesi için destek vermişti. Hazırlık sürecini oldukça verimli geçiren Ertekin, seçmelerde gösterdiği üstün performans ile ay-yıldızlı formayı 67 kiloda dünya ringlerinde temsil edecek.

Muaythai şampiyonalarında ülkemizi temsil etme hakkı kazanmanın sevincini ve gururunu yaşadığını belirten Ahmet Ertekin, “Öncelikle bu yolda hayallerimi gerçekleştirmeme yardımcı olan ve bana inanarak sponsorluğumu üstlenen Workindo ailesine çok teşekkür ederim. Şantiyelerde çalışarak kendi imkanlarımla, böyle bir başarı elde edemeyip, baba mesleği olan inşaatçılığı tercih etmek zorunda kalabilirdim. Fakat Workindo’nun ve hocalarımın desteği sayesinde bugün en iyi imkanlarla sporumu yaparak profesyonelce yoluma devam ediyorum. Çok ciddi ve titiz bir hazırlanma sürecinin ardından beklediğim milli takım seçmeleri benim için çok önemliydi. Burada istediğim performansı göstererek dünya ve Avrupa şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olmak benim için çok büyük bir gurur. Umarım şampiyonalardan altın madalyalarla dönerek ülkemize şampiyonluklar getiririm. Profesyonel muaythai kariyerimde çalışmalarıma devam ederek birçok başarıya imza atmayı hedefliyorum.” dedi.

Ahmet Ertekin ile gurur duyduklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş ise, “Bu büyük başarısından dolayı Ahmet’i tebrik ediyorum. Onun inşaatlarda çalıştığını gördüğümüzde, bir sektör markası olarak ona bu yolculuğunda destek olmak istedik. Sponsor olduğumuz ilk günden bu yana tüm çalışmalarını yakinen takip ettik. Elimizden geldiğince destek olduk. Şimdi birlikte dünya ve Avrupa şampiyonasına hazırlanacağız. Ahmet ile birlikte güzel işlere imza atmayı hedefliyoruz. Daha gidecek çok yolumuz alacak çok madalyamız var.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Şantiyeden Dünya Şampiyonasına için yorumda bulun

    Şantiyeden Dünya Şampiyonasına için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Şantiyeden Dünya Şampiyonasına için ilk yorumu yapabilirsin.