Şanlıurfa İl Başkanı Çakmaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi!

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çözüm sürecine yönelik sözlerine tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır’da yaptığı konuşmada çözüm sürecin işaret ederek, “Evet süreci biz başlattık ama sonlandıran biz olmadık. HDP’nin gizli gündemleri ve art niyetleri sonlandırdı.” dedi. Erdoğan’ın bu sözleri yeniden bir çözüm sürecine yeşil ışık yakma olarak yorumlanırken İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Erdoğan’ın sözlerine şöyle tepki gösterdi:
“YAPILACAK İLK SEÇİMDE CUMHUR İTTİFAKI ÇÖZÜLECEK”
“Bölgemizde Kürt problem diye bir problem yoktur. Bizim en büyük problemimiz işsizliktir. Ülkemizde de adaletsizliktir. Biz bu işsizlik ve adalet problemini çözersek, güven ortamını tazelersek zaten her şey kendiliğinden çözülür. Oysa ki şu an Güneydoğu’da AKP iktidarının ve Cumhur İttifakı’nın yapmış olduğu yanlış politikalardan dolayı işsizlik daha da derin bir şekil almıştır. Önce bunları çözsünler ama çözemezlerse yapılacak ilk seçimde Cumhur İttifakı zaten çözülecek o zaman ülkemiz refah ve huzura İYİ Parti’yle kavuşacaktır.”
“KÜRT KARDEŞLERİMİZ UNUTMASIN”
“Seçim zamanı ‘Kürt kardeşlerim’ diye hitap eden Sayın Cumhurbaşkanı oy talebinde bulununca ‘kardeşlerim’ diye hitap eder ama AKP’ye oy verilmeyince, Cumhur İttifakı’na oy verilmeyince terrorist diye hitap ettiler. Bunu da Kürt kardeşlerimiz unutmasın.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Şanlıurfa İl Başkanı Çakmaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi!
  1. Şanlıurfa İl Başkanı Çakmaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi! için yorumda bulun

    Şanlıurfa İl Başkanı Çakmaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Şanlıurfa İl Başkanı Çakmaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi! için ilk yorumu yapabilirsin.