Redington Türkiye, Broadcom Software’in yetkili distribütörü oldu

Redington Türkiye, altyapı ve güvenlik alanında pazar lideri olan bilişim teknolojileri üreticisi Broadcom Software’in tüm yazılım ürünlerinin dağıtımını üstlendi

Bilişim sektöründe Türkiye’nin en köklü distribütörlerinden biri olan, Redington Türkiye, altyapı ve güvenlik alanında pazar lideri Broadcom ile yazılım çözümlerinin Ocak 2022 tarihinden itibaren Türkiye genelinde dağıtımını yapmak üzere anlaşmaya vardı.

Hem donanım hem de yazılım siber güvenliği konusunda dünya çapında lider bir kurumsal güvenlik çözümleri sağlayıcısı olan Broadcom, gelişmiş siber güvenlik çözümlerinin yanı sıra, main frame, iş sürekliliği, AIOps, DevOps ve iş yönetimi çözümleri ile çok geniş bir yelpazede çözümler sunuyor. Amerikalı şirket, bir yandan kurumların güvenliğini sağlarken, diğer taraftan da sektörde giderek karmaşık hale gelen iş yapıların daha kolay ve etkin bir şekilde yönetilebilmesini sağlıyor. Broadcom, geçtiğimiz senelerde bünyesine CA Technologies, Symantec ve Blue Coat gibi bilişim dünyasının önemli markalarını kattı.

Broadcom Türkiye Ülke Müdürü Ahmet Erensoy bu iş birliğini şöyle değerlendirdi: “Gerek Redington Türkiye, gerekse tüm Broadcom Software, Symantec, CA Technologies çözümlerini bünyesinde barındıran MBCOM Technologies, Türkiye pazarında önemli yatırımlar yaparak büyümeye devam ediyor. Teknoloji alanında lider olan her iki firmanın da köklü geçmişleri, çok uzun yıllara dayanan deneyimleri var. Sektörde en önde gelen, güvenilir, Türkiye pazarına inanan, Ankara ve İstanbul’da ofisleri olan, sahip olduğu tüm çözümler için en yaygın kullanıcı ağına sahip dev bir tedarikçi ve güçlü, güvenilir, çözüm odaklı bir distribütör ile hem iş ortakları hem de son kullanıcılar için fark yaratacak bir iş modeli oluşturmayı hedefliyoruz. Her iki firmanın var olan iş birlikleri, ekipleri, etkinlikleri ve kullanıcıları her geçen gün genişliyor. Bu büyümenin artarak devam edeceğini öngörüyoruz. BT pazarı Türkiye’de büyürken hedefimiz, sadece pazar potansiyelinin çok üstünde bir büyüme gerçekleştirmekle kalmayıp, aynı zamanda bu stratejik iş birliğinin yaratacağı sinerji ile hem iş ortağı hem de müşteri memnuniyetini ve gelişimini çok daha üst seviyelere çekerek sektöre katkı sağlamaktır.”

Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan ise “Bu iş birliği ile Türkiye’de sunulan ürün ve çözümlerimizin kapsamının daha da genişlemesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Redington’un uluslararası tecrübesi ve geniş partner ağı, Broadcom’un uzmanlığını ispatlamış ürün yelpazesi ile bir arada büyük fırsatlarda daha da rekabetçi bir şekilde var olmamızı sağlayacaktır. Redington Türkiye 2021 senesini dolar bazında yaklaşık 20 büyüyerek kapattı. 2022 senesinde de benzer bir büyümeyi kendimize hedef olarak koyduk. Global bilgi birikimimizi, yerel deneyimimizle harmanlayarak geçtiğimiz sene önemi daha da artan siber güvenlik, yapay zeka, büyük veri, IoT, arttırılmış gerçeklik ve 5G teknolojisiyle beraber hayatımıza girecek yeni nesil teknolojilere odaklanmaya devam edeceğiz. Geçen sene ilk meyvelerini veren, farklı teknolojileri bir araya getirecek iş ortaklarımız ile kurumlara sunduğumuz çözümlerimizin sayılarını, kurumlardan aldığımız geri bildirimler ve portföyümüze kattığımız çözümlerle arttıracağız. Bu süreçte, 2022 de kurumsal müşterilere, Broadcom gibi yeni iş ortaklarımızla da beraber daha yakın olacağımızı ve onlarla diyaloğu arttıracağımızı söyleyebiliriz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Redington Türkiye, Broadcom Software’in yetkili distribütörü oldu için yorumda bulun

    Redington Türkiye, Broadcom Software’in yetkili distribütörü oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Redington Türkiye, Broadcom Software’in yetkili distribütörü oldu için ilk yorumu yapabilirsin.